Başkanlar, vatandaşların sorunlarını dinledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat düzenlenen halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Tekirdağ 22.10.2014 17:20:00 0
Başkanlar, vatandaşların sorunlarını dinledi

ALIŞKANLIKLARI GİDERMEK KOLAY OLMUYOR

CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık’ın da katıldığı halk gününde, Kadir Albayrak ve Ekrem Eşkinat, sorumluluk alanları dahilinde soruları cevapladı. Eşkinat, yollarla ilgili sorunların dile getirilmesi üzerine “Yapılmış bir ihale var. İhaleyi yapan İller Bankası, kontrolü yapan İller Bankası, parayı veren Büyükşehir Belediyesi. Temel sıkıntı budur. Denetim İller Bankası tarafından yapılmaktadır. Şu anda sahada iki tane taş ekibimiz çalışıyor ve 100.000 metrekare de Süleymanpaşa Belediyesinin taşı var. Bir takım alışkanlıkları gidermek bugünden yarına çok kolay olmuyor. Siz kendi çocuğunuzu büyütüp terbiye edebiliyorsunuz, kendi terbiyenizi verebiliyorsunuz. Fakat sokaktan aldığınız çocuğu eğitmesi biraz daha sıkıntılı oluyor. 6 ay bu belediyenin kurulması açısından önemli bir dönemdi” dedi.

 

KURULUŞ AŞAMASINI ATLATTIK

Kuruluş aşamasını atlattıklarını belirten Eşkinat, “Hızlı bir şekilde sahada görev almaya başladık. Faaliyetler, çalışmalar kaynak işidir. Kaynağınız ne kadar olursa icraatlar da o ölçüde artar. Sizin her ay 2 milyon verip toplattığınız çöpleri biz 1 milyona toplatmaya başladık. Bizden beklenti çok yüksek farkındayız” dedi. 

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10