Madde bağımlılığına dikkat çektiler

Ünlü tiyatrocu Abdullah Şahin ve ekibinin hazırladığı "Çetin Ceviz" adlı gençlik oyunu Belediye Kültür Merkezi'nde öğrenciler için sahnelendi.

Çerkezköy 23.10.2014 11:15:00 0
Madde bağımlılığına dikkat çektiler

MADDE BAĞIMLILIĞI ANLATILDI

Yönetmenliğini Abdullah Şahin’in yaptığı tiyatro oyununda, Beyza Alsancak, Şerif Şahiner, Tanya Avedisyan, Güneş Bilir, Enver Akbaş ve Emel Demirhan rol aldı. Madde bağımlığının aile yapısına etkisi, madde bağımlığına nasıl bulaşıldığı, arkadaşlık ilişkileri ve kurtulmanın yollarının akıcı bir şekilde canlandırıldığı tiyatro oyunu beğeniyle izlendi.

 

BAŞKAN EŞKİNAT DA İZLEDİ

Öte yandan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da öğle seansında öğrencilerle birlikte oyunu izledi. Eşikinat “Siz çocuklarımız, ailelerinizin vebizlerin gözbebeğisiniz. Bizler sizleri daha hayatınızın baharında geleceğinizi mahfeden bu çirken maddelerden korumak istiyoruz. Bir baba olarak, bir ağabey olarak, bir büyüğünüz olarak size rica ediyorum. Geçici mutluluklar peşinde koşmayın” dedi.

 

SAĞLAM TEMELLERE KURUN

Çocuklara “Geleceğinizi sağlam temellere kurun” tavsiyesinde bulunan Eşkinat “Göreceksiniz ki asıl mutluluk o zaman başlayacaktır. Hayata sahte mutluluk veren maddeler ile değil sevgi ile bağlanın. Tıpkı bizlerin sizlere bağlandığı gibi” dedi.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10