Belediyeden eğitime tam destek

Ergene Belediyesi, okulların ihtiyaçlarını karşılıyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci, Pınarbaşı ve Kırkgöz İlkokulu'nda yapılan Ã

Çerkezköy 23.10.2014 14:01:00 0
Belediyeden eğitime tam destek

EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR

Yapılan tadilat ve onarım çalışmaları hakkında bilgiler veren Kırkgöz İlköğretim Okulu Müdürü Ülken Baki, okulun her alanında tadilat ve onarım çalışmaları yapıldığını ifade etti. Rampa, kapıların yenilenmesi, okul bahçesinde yapılan oyun havuzu gibi çok sayıda talebin belediye tarafından karşılandığını ifade eden Baki “Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır” dedi.

 

TALEPLERİ KARŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Pınarbaşı İlkokulu’nu da ziyaret eden Başkan Yüksel, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. Pınarbaşı İlkokulu’nun dış cephe boyası ve çevre düzenlemesi başta olmak üzere pek çok talebinin belediye tarafından karşılandığını söyleyen Yüksel, “Belediye olarak gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Öğretmenlerimizin ve çocuklarımızın temiz ve düzenli bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürmeleri bizim tek dileğimiz” dedi.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10