Babaeskispor ilk mağlubiyeti aldı

TFF Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grupta mücadele eden Babaeskispor, ligin 5'inci haftasında Zonguldak deplasmanında Karadeniz Ereğli Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak, ligde ilk yenilgisini aldı.

Bölgede Gündem 23.10.2014 18:06:00 0
Babaeskispor ilk mağlubiyeti aldı

MAĞLUBİYET İLE TANIŞTI

Babaeskispor, hafta sonunda saat 15.00’te Ereğli Beyçayır Stadı’nda Karadeniz Ereğli Belediyespor ile karşılaştı.Zorlu karşılaşmayı Ramazan Karahasan, Ersin Efe ve Kadir Beyaz hakem triosu yönetti.Karşılaşmada tek gol 78.dakikada Karadeniz Ereğli Belediyespor adına, D.G. Alvarez Calderon’dan geldi.Bölgesel Amatör Lig 11. grupta 7 puanla 5. sırada yer alan Babaeskispor, Karadeniz Ereğli Belediyespor karşısında ligde aldığı ilk yenilgi sonrasında 6.sıraya düştü. Karadeniz Ereğli Belediyespor ise 9 puanla 4’üncü sıraya yükseldi.

 

“KOCAELİSPOR MAÇINA HAZIRLANIYORUZ”

Karşılaşmanın ardından konuşan Babaeskispor Antrenörü Günay Benice, “Çok kötü bir zeminde top oynadık, karşılaşmanın 78’inci dakikasına kadar takımın durumu gayet iyiydi. Golü de çok basit bir hatadan dolayı yedik. Arka direkte bir an boş ta kalan D.G. Alvarez Calderon sanki topu iğne deliğinden geçirerek bize golü attı. Bu telafiyi düzelteceğimize inanıyorum onun için şimdiden çalışmalarımıza başladık ve önümüzdeki hafta sonu evimizde Kocaelispor ile oynayacağımız maça hazırlanıyoruz” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10