Kapaklıspor'dan Kaymakam Gürbüz'e ziyaret

Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor yönetimi, önceki gün Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ü makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

24.10.2014 17:31:00 0
Kapaklıspor

KAYMAKAM GÜRBÜZ’Ü ZİYARET ETTİLER

Saat 10.00’da gerçekleşen ziyarete Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çetin, Kulüp Başkanı Adem Yavaş, As Başkan Seçkin Dilsiz, A Takım Antrenörü Faruk Kuzu, Takım Kaptanı Ercan Yılmaz ve Kulüp Üyesi SMMM Nurten Pandir katıldı. Kapaklıspor heyetini makamında ağırlayan Kaymakam Gürbüz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ İlçe Kaymakamı olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olacağız” diye konuştu.

 

“GİYMEKTEN ONUR DUYARIM”

Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş ve Asbaşkan Seçkin Dilsiz, Kaymakam gürbüz’e 71 numaralı Kapaklıspor forması hediye etti. Hediyeden dolayı ziyaretçilerine teşekkür eden Gürbüz “ Galatasaray taraftarıyım. Kapaklıspor’un forma renklerinin sarı lacivert olduğunu görüyorum. Her ne kadar bir Galatasaray taraftarı olsam da takımımızın bu formasını giymekten onur duyarım.Burada sporun öneminden bahsetmeye gerek yok. Biz buraya, sizlerin de desteği ile hizmet etmeye geldik. İşimiz “

 

“BU LOKOMOTİFİN ARKASINDA GELMELİDİR”

İlçe merkezinde Spor Müdürlüğünün kurulması için çalışmalar yapacaklarını kaydeden Gürbüz” 2015 yılı içinde bunu başaracağız. Amacımız, yalnız futbol değil, satranç, voleybol ve basketbol gibi diğer alanlarda da çocuklarımızın faal olmasını sağlamaktır. Elbette futbol lokomotif olmalı, ama diğer spor dalları da bu lokomotifin arkasında gelmelidir.Bu amaçla da ilçedeki beden öğretmenleri ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştireceğim” dedi.

 

TESADÜF OLMADIĞINI KANITLADIK

Kapaklıspor olarak spora siyaset karıştırmadıklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş “

Biz yönetim olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri gençlerle uğraşıyoruz. İşimiz gücümüz altyapı oldu. Fakat ilçemize çok fazla göç oluyor ve biz ailelere ulaşmakta güçlük çekiyoruz” dedi. Geçen yıl U-13 takımının ligi şampiyon olarak tamamladığını anımsatan Yavaş, “Birileri bu başarıyı tesadüf olarak değerlendirdi. Çocuklarımızın bu yıl U-14’te mücadele etmesi gerekirken, biz onları U-15 ligine soktuk. Tekirdağ genelinde ilk 5 maçını kazanan tek takım da biz olduk. Böylelikle elde ettiğimiz başarıların tesadüf olmadığını da kanıtladık”diye konuştu.

 

“SATRANÇ MAÇI YAPALIM”

Ziyarette konuşan Meclis üyesi Mustafa Çetin “ 1981 yılında Kapaklıspor’da futbol oynadım. O yıllarda abilerimiz bize ‘sakın sigara içmeyin’ diye telkinde bulunurdu. Ben de hayatım boyunca sigara içmedim. Emek istediğim, spor insanın hayatını şekillendiren bir alandır. Çocuklarımızı spor ile kötü alışkanlıklardan uzak tutmalıyız” dedi. Kapaklı Kaymakamı Gürbüz’ün satranç dalında başarılı olduğunu bildiğini kaydeden Çetin “ En kısa zaman içinde sizinle karşılaşmak isterim” dedi.

 

“AİLELER ULAŞILSIN”

Ziyarette konuşan Kapaklıspor A Takım Antrenörü Faruk Kuzu” İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü’nden emekli oldum. 30 yıldır sporun içindeyim. Buraya Bakırköyspor’dan geldim. Tespitlerime göre Kapaklı’da spor hep ikinci plana atılmış. Çünkü insanların önceliği geçimlerini sağlamak olmuş. Nüfusun büyük kısmı işçilerden oluşuyor. Büyük başarılar için işe altyapılardan başlamak gerekir” diye konuştu. Son olarak konuşan Kapaklıspor Kulübü Üyesi SMMM Nurten Pandir de ilçede sporun yaygınlaşması için öncelikle ailelere ulaşılması gerektiğine dikkat çekti.

 

Haber/Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10