Kaymakam Gürbüz, vatandaşların taleplerini karşıladı

Bir süre önce Karaağaç Mahallesi'ni ziyaret eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, vatandaşların yardım taleplerini değerlendirdi.

Kapaklı 5.11.2014 14:35:00 0
Kaymakam Gürbüz, vatandaşların taleplerini karşıladı

TALEPLERİ YERİNE GETİRDİ

Önceki gün Karaağaç Mahallesi’ni bir kez daha ziyaret eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, ilk ziyaretinde, 16 Nisan 1988’de şehit düşen Jandarma Çavuş Habib Savtekin’in annesi Gülsenem Savtekin’in ‘evlerine doğal gaz hattı çekilmesi’ konusundaki talebini dinleyen Gürbüz, şehit ailesinin talebini yerine getirdi.

 

AKÜ TALEBİNİ DE YERİNE GETİRDİ

Karaağaç Mahallesi’ni ilk ziyaretinde engelli vatandaş Gülfüz Yılmaz’ı da evinde ziyaret eden Kubilay, geçim sıkıntısı çektiğini ifade eden Gülfüz Yılmaz ise akülü tekerlekli sandalyesi için akü talebini de not etmişti. Önceki gün Gülfiz Yılmaz’ı yeniden evinde ziyaret eden Kaymakam Gürbüz, ayrıca engelli vatandaş Gülfüz Yılmaz’ın akülü tekerlekli sandalyesi için talep ettiği aküleri kendisine teslim etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

2 hafta gibi kısa bir sürede taleplerinin karşılanmasına inanamadıklarını ifade eden şehit annesi Gülsenem Savtekin ve engelli vatandaş Gülfüz Yılmaz, “Taleplerimizi en kısa sürede yerine getiren Kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz’e teşekkür ederiz” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10