Günay'dan şirketlere proje çağrısı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, TOBB'un öncülüğünde TEPAV ve AllWorld Network işbirliği ile düzenlenen program kapsamında Türkiye'nin en h

Tekirdağ 6.11.2014 15:19:00 0
Günay

15 KASIM’A KADAR BAŞVURU YAPILABİLECEK

Başkan Günay, “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi – Türkiye 100” programı ile başarılı şirketlerin görünürlüğünün arttırılması ve küresel bağlantılarının güçlendirilmesinin amaçlandığı yarışmaya Tekirdağlı firmalarında katılması çağrısında bulundu. Programa başvuran şirketlerin 2011-2013 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin büyüme hızına göre sıralanacağını belirten Başkan Günay, müracaatların http://turkiye100.tobb.org.trüzerinden online sistemle 15 Kasım tarihine kadar yapılabileceğini kaydetti.

 

BU PROGRAMA KATILMALARINI ÖNEMSİYORUZ

Günay, Tekirdağlı firmaların programa katılmalarını önemsediklerini ifade ederek “Türkiye 100 listesinde yer alan şirketler için 3-6 Aralık 2013 tarihlerinde yapılan Beşinci İzmir İktisat Kongresi’nde Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın ev sahipliğinde Türkiye 100 ödül töreni gerçekleştirilmiştir. İlk 10’da yer alan şirketlerin temsilcileri ise, eski Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül tarafından kabul edilmişlerdir. Görünürlükleri artan şirketlerin yeni ortaklara, müşterilere ve tedarikçilere erişimleri kolaylaşmıştır. Bu şirketlerin büyümelerini devam ettirebilmeleri için gerekli kilit unsurlardan biri olan görünürlük, TOBB öncülüğünde gerçekleştirilen programlar sayesinde bu şirketlere sağlanmıştır. Buna ek olarak, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri, AllWorld Network’ün çok sayıda ülkeden binlerce hızlı büyüyen şirketin de dahil olduğu, küresel ağına katılmışlardır” dedi.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10