Engeller aşılıyor

Ergene Kaymakamlığı'nın Bölge Kalkınma Ajansı ile birlikte yürüttüğü ve engelli vatandaşları için hazırlattığı proje kapsamında ilk raporlar hazırlandı.

Ergene 6.11.2014 17:55:00 0
Engeller aşılıyor

ÇALIŞMALARINI SUNDULAR

Trakya Kalkınma Ajansından gelen izleme değerlendirme birimi çalışanı Burcu Yavaş ile projeyi Kaymakamlık namına hazırlayıp çalışmalarını yürüten Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürü çalışanı Veteriner Hekimi İlke Kızıltoprak proje faaliyetleri konusunda ilk raporlarını hazırladı. Toplantıda Deri Sanayicileri Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Ercan Negiz de engelli öğrencilerin eğitime ve sosyal hayata entegrasyonu konusunda yapılacak çalışmaları sundu.

 

RAPORLAR İMZALANDI

Bu projenin koordinatörü ve hazırlayıcısı olarak görev alan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın eşi İlke Kızıltoprak “Özel ihtimama sahip dezavantajlı her vatandaşın ‘’Sosyal Devlet Politikalarıyla’’ hayata tutunmasında bir bağ oluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. Görev aldığım çalışma bölgemde; sorumlu olduğum asil işlerimin yanında bu çalışmaları da tamamlıyor olmak; proje uzmanlık eğitimini bana sunan bakanlığıma ve meslek büyüklerime karşı borcumdur. Ergene için uğurlu olmasını dilerim’’ dedi. Toplantıda izleme ziyareti raporları da imzalandı.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10