"Mazeret üretmeden vaatlerimizi gerçekleştireceğiz"

Sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve yeni yönetim dün de Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali

Çerkezköy 7.11.2014 15:34:00 0

BAŞARILAR DİLEDİ

CHP İlçe Başkanı Hasan Demir ve beraberindeki partililer dün saat 09.30’da Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı Çerkezköy İlçe Teşkilatına teşekkür eden Bozdağ “Yeni yönetiminiz hayırlı uğurlu olsun. İnşallah yönetimdeki arkadaşlarla birlikte Çerkezköy için güzel çalışmalara imza atarsınız. Görevinizde de sizlere başarılar diliyorum” dedi.

 

“DOĞRULARLA GİTMEK İSTİYORUZ”

Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak yeni yönetimle birlikte nezaket ziyaretlerine başladıklarını kaydeden İlçe Başkanı Hasan Demir de “Çerkezköy gerçekten güzel bir kent ve eksikleri de fazlasıyla var. CHP iktidarı olarak Çerkezköy’de eksiklikleri en iyi şekilde nasıl değerlendirebiliriz ve yerine getirebilir düşüncesindeyiz. Çerkezköy’ü yaşanabilir kent haline getirmek temel amacımızdır. 5 yıl çok çabuk geçiyor. Biz de Çerkezköy’de geleceğe dönük olarak doğru şeyler yapıp, vatandaşın karşısında o doğrularla gitmek istiyoruz” dedi.

 

“SÖYLEDİKLERİMİZİ YAPACAĞIZ”

CHP olarak Çerkezköy’de belli vaatlerinin olduğunu söyleyen Demir “Yerel yönetim olarak Çerkezköy’ü yönetmeye hazırız dedik. Çerkezköy’de değer katıp yaşanabilir bir kent olması için kitapçıkta hedeflerimizi ortaya koyduk. Vatandaş da bizim projelerimize sıcak bakarak bu göreve getirdi. Stratejik plan içinde vatandaşlarımıza söylediklerimizi yapmamız gerekiyor. Bundan sonra hiçbir şeyin altına sığınmadan ve mazeret üretmeden söylediklerimizi yapacağız. Belediye başkanımız genç ve heyecanı yüksek birisi. Ayrıca yapacaklarında da kararlı. Anlaşabileceği, birlikte yürüyebileceği arkadaşlar ile hiçbir zaman motivasyonu düşmeyecek” dedi.

 

“GÜZEL İŞLER YAPACAKSINIZ”

Çerkezköy Esnaf Odası ziyaretinden ardından partililer Çerkezköy Esnaf ve Sanatlarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret etti. Hasan Demir ve yönetimine başarılar dileyen Yaztepe “Kimliği, kişiliği ile hiçbir zorluğa direnç göstermeden görevini yapan insanlarla iyi ilişki kuran birisiniz. Çizginiz her zaman böyle olsun. Çerkezköy’de üslubunu değiştirmeyen nadir insanlardan birisiniz. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Yönetimdeki arkadaşlarınız ile birlikte değişik ortamlarda güzel işler yapacağınıza inanıyoruz. Göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Sivil Toplum Kuruluşları olarak bizler her partiye eşit mesafede davranıyoruz” dedi.

 

“GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ”

1990’lı yıllardan beri Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe ile dostluğunun bulunduğunu kaydeden İlçe Başkanı Hasan Demir “Göreve geldikten sonra çalışmalara başladık ve nezaket ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde neler yapacağımızı anlatmaya çalışıyoruz. Yerel yönetimleri kazandıktan sonra partide belli bir uyum ortamı oluştu. Belediye Başkanımız ile birlikte güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

 

“GÜZEL SÜRECİ YAŞATACAĞIZ”

33 kişiden oluşan bir yönetim kurulunun olduğunu kaydeden Demir “Homojen, genç ve dinamik bir yönetimimiz var. Bu yönetimdeki arkadaşlarımızı her alanda değerlendireceğiz. Yapacağımız projeleri ekip çalışması ile yapacağız. Arkamızdan gelen arkadaşların iyi yetişmesi gerekiyor. Onlar da güzel bir heyecan ile işe koyuluyorlar. Yola çıkarken Çerkezköy’ü yöneteceğiz dedik. Nasıl yöneteceksiniz dediklerinde projeleri gösterdik. Artık bizim görevimiz onları yapmaktır. Oy veren halk onları yaptığımız zaman mutlu olacaktır. Heyecanlı ve istekli Belediye Başkanımız var. Onları hep birlikte hayata geçirmek için elimizden geleni yapacağız. Yerel yönetim ile birlikte güzel bir süreci Çerkezköy halkına yaşatacağız” dedi.

 

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10