Temsilcilerimiz bu hafta evinde oynayacak

Tekirdağ Süper Amatör Lig 'de üçüncü hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan beş karşılaşma ile tamamlanacak. Haftaya lider giren temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor Pazar günü evinde Malkar

7.11.2014 16:00:00 0
Temsilcilerimiz bu hafta evinde oynayacak

1911 ÇERKEZKÖYSPOR ZORLU MAÇA ÇIKACAK

Ligde altı puanla ilk sırada bulunan temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Ligin iddialı ekiplerinden Malkara Belediyespor’u konuk edecek 1911 Çerkezköyspor’da tek hedef üç puan. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu “ Vedat geçtiğimiz hafta kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Takımda moral üst seviyede. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz. Bu hafta yaptığımız antrenmanlar ile karşılaşmaya iyi hazırlandık. Üç puan ile karşılaşmadan ayrılmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 1911 Çerkezköyspor ile Malkara Belediyespor Pazar günü karşı karşıya gelecek. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE GENÇLERBİRLİĞİNİ KONUK EDECEK

Ligde mücadele eden bir diğer temsilcimiz Çerkezköyspor ise hafta sonunda evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Çorlu Kültür Sultanköyspor karşısında aldığı farklı galibiyet ile moral bulan temsilcimiz Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşması hazırlıklarını Salı günü başladı. Haftayı yaptıkları antrenmanlarla iyi bir şekilde geçirdiklerini kaydeden Çerkezköyspor Teknik Direktörü Ergun Uncuoğullarından “ Rakibimiz oynadığı iki karşılaşmadan beraberlik ile ayrıldı. Çorlu Gençlerbirliğispor bu ligin iddialı ekiplerindendir. Rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istiyoruz” dedi. Çerkezköyspor ile Çorlu Gençlerbirliğispor Cumartesi günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabaka ise saat 13.00’de başlayacak.

 

ÜÇ KARŞILAŞMA VAR

Haftaya ikinci sırada giren Karadeniz Gençlikspor ise evinde puansız Kapaklıspor’u konuk edecek. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Haftaya dört puanla üçüncü sırada giren ligin en iddialı ekiplerinden Çorluspor 1947 ise evinde puansız Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan bu karşılaşmada Pazar günü 13.00’de oynanacak. Çorlu Kültür Sultanköyspor’un bay geçtiği haftada bir puanda bulunan Sitespor deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Muratlı Sahası’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 12.00’de başlayacak.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10