Hibe programı tanıtıldı

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Muratlı ve Hayrabolu'da KKYDP ekonomik yatırımı destekleme yüzde 50 hibe programı tanıtıldı.

Tekirdağ 10.11.2014 16:56:00 0
Hibe programı tanıtıldı

BİLGİLER VERİLDİ

Toplantılarda 9. Etap ile ilgili yatırım konuları, başvuru şartları ve hibe miktarları ile ilgili yatırımcılara yönelik bilgilendirme yapıldı. Muratlı Ziraat Odası toplantı salonunda  yapılan toplantıya  İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ertekin Günaçtı, Muratlı Ziraat Odası Başkanı, Süt Üretici  Birliği, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanları, üretici ve yatırımcılar olmak üzere toplam 35 kişi  katıldı.

 

YATIRIM DESTEKLERİNİ ÖNEMİ

Aynı gün içinde yapılan ikinci toplantı; Hayrabolu Ticaret Borsası toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Şenol, Ticaret Borsası Başkanı, Üretici Birliklerinin Başkanları, üreticiler, yatırımcılar olmak üzere toplam 50 kişi katıldı. Hayrabolu Ticaret Borsası Başkanı Süreyya Çiftçioğlu tarımsal yatırım desteklerinin önemine değindi.

 

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10