Çevre yolu asfaltlanıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi'nin birlikte yürüttüğü çalışma kapsamında Namık Kemal Caddesi (Çevre Yolu) üzerinde başlatılan sıcak asfalt yol kaplama çalışmaları

Malkara 10.11.2014 17:38:00 0
Çevre yolu asfaltlanıyor

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, hafta sonu Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Vasfi Güner ile birlikte çalışmanın yapıldığı noktaya giderek yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, yetkililerden yol yapımı hakkında bilgi aldı.

 

VATANDAŞ ODAKLI ANLAYIŞ

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Ulaş Yurdakul “Bizim yerel yönetim anlayışımız, modern sosyal ihtiyaçların rutin belediyecilik anlayışından öte merkez ve tüm mahallelerdeki halkımızı düşünen vatandaş odaklı bir anlayıştır. Hafta sonu olmasına ve yağmur engeline rağmen Malkara Belediyesi olarak Malkaralı vatandaşlarımızı düşünerek çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

 

DAHA GÜZEL BİR YOL OLACAK

Çevre Yolundaki sıcak asfalt yol kaplama çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyleyen Yurdakul, çalışmalar tamamlandığında Malkara’nın daha güzel ve modern bir çevre yoluna sahip olacağını ifade etti.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10