Karaağaç–Kapaklı yolu asfaltlandı

Fen İşleri Müdürlüğü'nün ekim ayı faaliyetleri ile ilgili bilgiler veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Ekim ayı içinde ilçeye bağlı Atatürk Mahallesi Kömürcü Soka

Kapaklı 11.11.2014 12:08:00 0
Karaağaç–Kapaklı yolu asfaltlandı

TEMİZ İÇME SUYU BORUSU DÖŞENDİ

Erbay Caddesi’ne bin 494 metrekare parke taş, bin 600 metre bordür döşenmesinin yapıldığını dile getiren Mandalı, Atatürk Mahallesi İlkay Sokak, Zakkum Sokak, Eflatun Sokak, Seciye Sokak, Tamer Sokak ve Şehit Soner Özüpek Sokak ile Bahçelievler Mahallesi Sevenler Sokak, Şahintepe Sokak, Cesur Sokak, Başyiğit Sokak’a da toplam bin 330 metre temiz içme suyu borusu döşendiğini belirtti.

 

İSTİNAT SUVARI YAPIMINA BAŞLANDI

Mandalı “İnönü Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’nin muhtelif cadde ve sokaklarında toplamda 696 metre 200’lük yağmursuyu ve kanalizasyon hattı şebeke inşaatı yapıldı” bilgisini verdi. Ekim ayında, İnönü Mahallesi Onur Sokak’ta betonarme istinat duvarı yapımına başlandığını söyleyen Mandalı “Kaldırım bakım ve tamir hizmeti personel çalıştırılması işine ait ihale oluru alındı. Ekiplerimiz tarafından Sanayiciler İlköğretim Okulu çatısının tamiri yapıldı” dedi.

 

BEKÇİ KULÜBELERİNİN ÇATISI TAMİR EDİLDİ

Yeni sanayi dükkânları önündeki yolun betonlandığını ve yağmur ızgaralarının yapıldığını söyleyen Mandalı “Ekim ayı içinde Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun bahçe düzenleme çalışmaları da yapıldı ve bordür taşı döşendi” dedi. Faruk Ilgaz Caddesi’ne yağmursuyu ızgaralarının yapıldığını söyleyen Mandalı “Mezarlıkta bulunan bekçi kulübelerinin çatı tamiri yapıldı. Belediye binası içinde yeni kurulan müdürlüklerin boya badana işi yapıldı” dedi.

 

FUTBOL SAHASININ GARAJINA BETON ATILDI

Belediye binası bahçesinde araç park yerinin boyandığını ifade eden Mandalı “Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi’nin asfaltsız olan kısmına malzeme atıldı. Fesleğen Sokağa mekanik malzeme atıldı. Pınar Bulvarı’nda bulunan eski mezarlık önünde kaldırım çalışması yapıldı. Bununla birlikte Bahçelievler Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde yol onarımı yapıldı. Kapaklı Futbol Sahası garaj kısmına beton atıldı” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR ASFALTLADI

Bahçeağıl Mahallesi bağlantı yolunda 20 kamyon asfalt yama çalışması ile Pınarça-Kapaklı, Pnarça–Çerkezköy bağlantı yolu asfalt onarım çalışmasının da yapıldığını dile getiren Mandalı “Uzunhacı Mahallesi’ne 1 adet bekleme durağı monte edildi. Karaağaç Mahallesi muhtelif sokakların ve caddelerin yol tamiratı yapıldı. Bahçeağıl Mahallesi içindeki muhtelif noktalarda stablize yol çalışması yapıldı” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaağaç–Kapaklı yolunun asfaltlandığını söyleyen Mandalı, asfalt yol yapım işinin tamamlandığını ve 75 kilometre asfalt yol yapıldığını söyledi.

 

Çerkezköy Haber / Emine LALE

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10