Atatürk Viyadüğü karanlığa mahkum edildi.

Atatürk Viyadüğü'nde bulunan aydınlatma direklerinin uzun süredir yanmaması, Çerkezköylü vatandaşlardan büyük tepki görüyor.

Çerkezköy 11.11.2014 13:02:00 0
Atatürk Viyadüğü karanlığa mahkum edildi.

Hava karardıktan sonra köprünün adeta karanlığa gömüldüğünü ifade eden vatandaşlar, Atatürk Viyadüğü’nün bu haliyle kazalara da davetiye çıkardığına dikkat çekiyor.

AYDINLATMA DİREKLERİ YANMIYOR

Çerkezköy Belediye eski Başkanlarından Ali Ertem’in ilk döneminde yapılan ve yıllarca birçok tartışmaya neden olan Atatürk Viyadüğü, bu kez üzerinde bulunan aydınlatma direklerinin yanmaması ile gündeme geldi. Özellikle Cumhuriyet Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, havanın kararması ile birlikte köprünün de karanlığa gömüldüğünü ifade etti.

YAYALAR KAZAYLA BURUN BURUNA

Atatürk Viyadüğü’nün bu karanlık halinin trafik kazalarına da davetiye çıkardığını dile getiren vatandaşlar, “Köprü giriş çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışan yayalar her an kazayla burun buruna kalabiliyor. TREDAŞ’ın bu vurdumduymazlığına Çerkezköy Belediyesi’nin sessiz kalmasını da anlamıyoruz” diyerek, gerek TREDAŞ yetkililerini, gerekse Çerkezköy Belediyesi yetkililerini göreve davet etti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10