Tekirdağ'da piyano resitali

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün organizasyonunda dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay, Tekirdağlılara piyano resitali sundu.

Tekirdağ 12.11.2014 12:41:00 0
Tekirdağ

AYAKTA ALKIŞLANDI

Gülsin Onay; Johann Sebastian Bach, FelixMendelssohnBartholdy, Frederic Chopin ve Ahmed Adnan Saygun’un eserlerine hayat vererek sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 5 kıta 68 ülkede dünyanın en bilindik müzik merkezlerinde de dinleyicileri ile buluşan ünlü piyanist Gülsin Onay, Süleymanpaşa’da gerçekleşen iki bölümlük resitalin sonunda sanatseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

 

 

HEMŞERİLİK TEKLİF ETTİ

Resital sonrası konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Bugün değerli piyanistimiz Gülsin Onay’ın adının verildiği sokağa kendisi ile birlikte gittik. GülsinHanım sokağı çok beğendi ve mutlu olduğunu ifade etti. Hazır burada bir sokağınız varken sokağınızın yerini de beğenmişken size Süleymanpaşa Belediye Başkanı olarak fahri hemşerilik teklif ediyorum” diye konuştu.

İLGİ YOĞUN OLDU

Gülsin Onay ise Başkan Eşkinat’ın teklifinden dolayı çok mutlu olduğunu ve onur duyduğunu belirterek “Artık ben de Tekirdağlıyım, Süleymanpaşalıyım” dedi. Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Salonu’nda gerçekleştirilen resitale; Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Naşit Oskay, ve çok sayıda Süleymanpaşalı katıldı.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10