Demir: Bayrağımızı bir daha indirmek istemiyoruz

Yeni yönetimi ile birlikte nezaket ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, dün de Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti.

Çerkezköy 12.11.2014 17:14:00 0
Demir: Bayrağımızı bir daha indirmek istemiyoruz

ENGELLİLERİN SOKAĞA ÇIKMASINI SAĞLIYORUZ

Yönetim kurulu üyeleri Ebru Alaca, Hilmiye Terzi, Mümin Uslu ve Selçuk Durmuş ile derneği ziyaret eden Hasan Demir, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Başkan Yardımcısı Sakine Arslan, Mali Sekreter Şengül Civan, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Meral Dağasan ve yönetim kurulu üyesi Oğuz Gökdemir ile görüştü. Çalışmaları ekip ruhu ile yürüttüklerini ifade eden Hayrettin Çetinkaya “Bugün derneğimizin başarısı bizlerin ekip ruhuyla yaptığı çalışmaların bir neticesidir.  Biz dernek olarak bu gününe kadar yani derneğimiz kuruluncaya kadar sokağa çıkamayan engellilerimizi bir çatı altında toplayarak onların sokağa çıkmasını sağlıyoruz” dedi.

ANKARA GEZİSİ DÜZENLEMEYİ PLANLIYORUZ

Sosyal aktivitelerle engellilerin yaşamını daha renkli hale getirdiklerini ifade eden Çetinkaya, 18 Kasım’da Ankara gezisi düzenlemeyi planladıklarını ifade etti. Türkiye’de engellilerin başlı başına bir güç olduklarını ifade eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir de “Seçimlerde oylarınızı bir yere vursanız bir parti kadar oy çıkarırsınız. Sizlerin bir güç olduğunu bizler çok iyi biliyoruz” dedi.

SİZDEN ENERJİ ALIYORUZ

Engellilerin daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmelerini istediklerini ifade eden Demir “Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz” dedi. Derneğin çalışmalarını takip ettiklerini söyleyen Demir “Sizleri bizlerden farklı görmüyoruz. Sizlerden enerji alıyoruz” dedi. Bu birlik ve beraberliğin sürdürülmesi gerektiğini söyleyen Demir, “Sizlerin en büyük başarısı koordineli çalışmanızdır” diye konuştu.

FARKINDALIK YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ

Engelli vatandaşların dernek çatısı altında bir araya geldiğini söyleyen Demir “CHP olarak Çerkezköy’de her alanda farkındalık yaratmak için çalışıyoruz. Biz siyasi parti olarak ilçemizde bir farkındalık yaratacağız dedik. Ve bu yöndeki çalışmalarımızla belediyemiz farkındalık yaratmaya başladı” dedi.

ÇERKEZKÖY İÇİN BİR KAZANÇ

Birçok ilçenin Çerkezköy’ü örnek aldığını söyleyen Demir “Çerkezköy’de bayrağımızı bir daha indirmek istemiyoruz” dedi. Belediyenin Hükümet Konağı önünde başlattığı çalışmaların ilçe geneline yayılacağını söyleyen Demir “Belediye Başkanımız Vahap Akay Çerkezköy için bir kazançtır. Biz başkanımızın yanındayız ve çalışmalarına destek veriyoruz.Belediye Başkanımız ilçemizin çok daha iyi yerlere gelmesi için canla başla çalışıyor” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10