'Şehit çocukları bize emanet'

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, İl Müdür Yardımcısı İdris Sevih ve Şehit Yakınları ve Gazi Biriminden Nagihan Bayol ile birlikte, şehit kızı olan ve Tekirdağ DSİâ

Tekirdağ 15.11.2014 19:31:00 0

KENDİMİZİ HİÇ YALNIZ HİSSETMİYORUZ

Söke ailesi “Kızımıza devlet tarafından tanınan memuriyet hakkı yaşamımızı maddi ve manevi olumlu yönde etkiledi” dedi. Tekirdağ DSİ’ye memur ataması yapılan Merve Sökmen, “Kendi şehrimde memur olarak atandığım için çok mutluyum. Kendimizi hiç yalnız hissetmiyoruz. Şehit babamın gözü arkada kalmasın” dedi.

ONLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ

İl Müdürü Hasan Yılmaz da, Sökmen de “İlgili yönetmeliğin yürürlüğe girmesiyle birlikte hak sahibi ailelerin İl Müdürlüğümüze müracaatı sonucunda Tekirdağ’da 20 atama gerçekleştirildi. Hak sahipleri arasında olan Merve kızımızın DSİ’ye memur olarak atanması bizleri mutlu etti” dedi. Şehitliğin kutsal bir makam olduğunu ifade eden Yılmaz “Şehit çocukları bize emanettir, bizim çocuklarımızdır. Çünkü bu topraklar şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesinde bizlere vatan oldu. Onların sevinci bizim sevincimizdir. Onların üzüntüsü bizim üzüntümüzdür” dedi.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10