Çerkezköyspor zorda olsa kazandı 3-2

Süper Amatör Lig'de mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor hafta sonunda deplasmanda puansız Ergene Belediyespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında savunma ve kaleci hatasından yediği gollerle iki kez m

17.11.2014 14:38:00 0
Çerkezköyspor zorda olsa kazandı 3-2

Süper Amatör Lig’de zirveden kopmamak isteyen Çerkezköyspor hafta sonunda Ergene Belediyespor’u mağlup ederek puanını altıya yükseltti.

ERGENE GOLÜ BULAN EKİP OLDU

Pazar günü Ergene Sahası’nda saat 15.00’de başlayan karşılaşmaya temsilcimiz etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştirmeye çalışan Çerkezköyspor ileride pozisyon bulmakta zorlandı. Zayıf rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran temsilcimiz karşısında Ergene Belediyespor ise kontra ataklarla temsilcimiz kalesinde gol yada goller aradı. Çerkezköyspor’un yüklendiği dakikalarda ev sahibi ekip Ergene Belediyespor golü buldu. Karşılaşmanın 22.dakikasında sağ kanattan gelişen atakta savunma ve kalecinin hatasında Ergene Belediyespor golü bularak karşılaşmada öne geçti.

İLK DEVRE BERABERE SONUÇLANDI

Rakibi karşısında mağlup duruma düşen temsilcimiz ilerleyen bölümlere doğru rakibi karşısında beraberlik golünü aramaya çalıştı. Sağlı sollu atakların sıklaştıran Çerkezköyspor beraberlik golünü ise karşılaşmanın 34.dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen Çerkezköyspor atağında Serkan Akyüz topla buluştu. Serkan Akyüz’ün vuruşunu Ergene Belediyespor kalecisi çıkardı. Dönen topu iyi takip eden Uğur şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Gelen golün ardından karşılaşmada heyecanda arttı. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

İlk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlanan karşılaşmanın ikinci devresinde de Çerkezköyspor etkili oldu. Rakibi karşısında ikinci golü arayan temsilcimiz kalesinde mağlubiyet golünü gördü. Karşılaşmanın 53.dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Çerkezköyspor savunması ve kalecisi arasında anlaşmazlık nedeniyle ev sahibi ekip tekrar öne geçmesini bildi. Rakibi karşısında iki kez mağlup duruma düşen temsilcimiz toparlanmaya çalıştı. Oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz karşılaşmanın 64.dakikasında tekrar beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Muharrem sert vuruş ile topu ağlara göndererek tekrar skoru eşitledi.

GALİBİYET GOLÜ SON DAKİKALARDA GELDİ

Karşılaşmanın ilerleyen bölümleri ise karşılıklı ataklarla geçildi. Temsilcimiz Çerkezköyspor rakip kaleyi abluka altına alırken, ev sahibi ekip Ergene Belediyespor ise skoru korumaya çalıştı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Ergene Belediyespor rakibine 87 dakika dayanabildi. Karşılaşmanın 87’inci dakikasında tek kale bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor arzuladığı galibiyet golüne ulaştı. Sağ kanattan hızlı çıkan Çerkezköyspor’da topla buluşan Abdi’nin orta şut karışımı vuruşu ağlarla buluşunca skor da 3-2 oldu. Rakibi karşısında iki kez üstünlük yakalamasına rağmen son dakikalarda gelen golle mağlup duruma düşen Ergene Belediyespor son dakikalarda oyun disiplininden tamamen koptu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Çerkezköyspor bu galibiyet ile puanını 6 yaparken, Ergene Belediyespor ise dördüncü hafta sonunda da puanla tanışamamış oldu.

Çerkezköy Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10