Hizmet Kervanı Süleymanpaşa'ya uğradı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan 'Hizmet Kervanı' projesinin 11. Durağı Süleymanpaşa oldu.

Tekirdağ 18.11.2014 17:39:00 0
Hizmet Kervanı Süleymanpaşa

SORUNLARI HEP BİRLİKTE GÖĞÜSLÜYORUZ

Dün Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu’nu makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Kadir Albayrak, kaymakamlık ziyaretinin ardından düzenlenen çalıştayda Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile birlikte Süleymanpaşa Birim Müdürleri ve Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya geldi. Hizmet Kervanının 11. durağı olarak bugün merkez ilçe Süleymanpaşa’da olduklarını belirten Başkan Albayrak, “Hizmet Kervanımızın 11. durağı Süleymanpaşa’dayız. Süleymanpaşa ilimizin merkez ilçesi konumunda ve yeni kurulan bir ilçe. Burada hep birlikte yaşıyoruz. Tüm sorunları hep birlikte göğüslüyoruz. Dolayısıyla Süleymanpaşa’yı sona bıraktık. Süleymanpaşa’da büyük projeler büyük hizmetler yılbaşından sonra başlıyor. Yüzümüz hep gülecek. Halkımıza her zaman güler yüzle yaklaşacağız. Hepimiz tek belediye gibi çalışacağız. Her birimiz belediyenin birer elemanı gibi çalışacağız” dedi.

KOORDİNASYON HALİNDEYİZ

11 ilçeyle birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli koordinasyon halinde olduklarını söyleyen Albayrak “Tüm ilçelerimizde ayrıntılı analizleri ve değerlendirmeleri yaptık. Eksikleri belirledik, yapılması gerekenleri çok iyi biliyoruz. Tekirdağ için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'ni (TESKİ) kurduk. TESKİ olarak büyük çalışmalara hazırlanıyoruz. Süleymanpaşa’da da başta altyapı ve yol çalışmaları olmak üzere önemli hizmetler olacak. Hep birlikte Tekirdağ için çalışacağız. Her gittiğim yerde her platformda söylüyorum. 30 Mart'tan sonra parti rozetimi çıkardım. Ben artık tüm Tekirdağ'ın Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Hangi partiden olursa olsun görüşü ne olursa olsun tüm halkımıza eşit hizmet götüreceğiz” dedi.

HEP BİRLİKTE KALKINDIRACAĞIZ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da, “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve tüm ekibi ile birlikte olmaktan mutluyuz. Biz Süleymanpaşa Belediyesi olarak tabi ki birçok çalışma yapıyoruz ancak birçok konuda da Büyükşehir Belediyemizin desteğine ihtiyacımız olacak. Büyükşehirimizin ve Başkanımızın desteğini görmek, her zaman yanımızda olduğunu görmek bize güç veriyor. Büyükşehir ile birlikte Süleymanpaşa’yı hep birlikte kalkındıracağız” diye konuştu. TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta’da, Süleymanpaşa özelinde yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. “Atık Su Arıtma Tesisi kapsamında kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor. Bazı sıkıntılar yaşanıyor ancak çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10