MHP'de kongre tarihi belli oldu

MHP Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Kongrelerinin tarihi açıklandı. Buna göre MHP Çerkezköy ve Kapaklı kongreleri 21 Aralık'ta yapılacak.

Çerkezköy 18.11.2014 17:50:00 0
MHP

DEMOKRATİK BİR ŞEKİLDE YAPACAĞIZ

MHP Tekirdağ İl Başkanlığı 11 ilçede yapılacak olan olağan kongrelerin tarihlerini açıkladı. 2015 yılında yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri öncesi partinin iktidar yolunda çalışmalarını sürdürerek yapılacak olan ilçe kongreleri ve daha sonrasında yapılacak olan il kongresinde de birlik beraberlik ile iktidara yürüyüşü başlatacaklarını ifade eden MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan “Diğer partilerin belirledikleri tek aday şeklinde değil demokratik bir şekilde birden fazla adayla kongrelerimizi yapacağız” dedi. Kongre sürecinin başladığını ifade eden Kaplan “Partimize ve teşkilatlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

21 ARALIK’TA YAPILACAK

Şarköy ve Hayrabolu ilçe kongrelerinin 6 Aralık günü yapılacağını ifade eden İl Başkanı Kaplan “Ergene ve Süleymanpaşa ilçe kongreleri 7 Aralık’ta Marmaraereğlisi ve Saray ilçe kongreleri 13 Aralık’ta, Muratlı ve Çorlu ilçe kongreleri 14 Aralık’ta yapılacak” dedi. Malkara ilçe kongresinin 20 Aralık’ta yapılacağını ifade eden Kaplan, Kapaklı ve Çerkezköy ilçe kongrelerinin ise 21 Aralık’ta yapılacağını dile getirdi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLAMAYACAKLAR

Ekim ayında yapılan MHP MYK toplantısında alınan karara göre yeni seçilecek il ve ilçe başkanları milletvekilliği seçiminde aday olamayacak.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10