İlk hizmet binası Şarköy'de açıldı

Tekirdağ'da her ilçede belediye hizmet binası açacak olan Büyükşehir Belediyesi, ilk hizmet binasını Şarköy'de açtı.

Şarköy 21.11.2014 15:37:00 0
İlk hizmet binası Şarköy

FARKLI BİR ŞARKÖY OLACAK

Önceki gün düzenlenen açılışta konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Göreve geldiğim günden bu yana 11 ilçemizi, mahallelerimizi ve köylerimizi sürekli geziyorum. Vatandaşlarımızla sürekli iç içe olmaya çalışıyorum. Halkımız büyükşehirden hizmet bekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben, tüm ekibim ve tüm ilçe belediye başkanlarım ile birlikte Saray’ın Sefaalan’ından Şarköy’ün Terziköy’üne kadar insanlarımıza en iyi hizmeti götürebilirsek en büyük mutluluğu da biz yaşayacağız” dedi. 5 sene sonra farklı bir Şarköy’ün olacağını söyleyen Albayrak “Büyükşehir artık hizmete başlamıştır ancak büyükşehir olayının, hizmet olayının siyasal boyutu olmaz. Tüm siyasi partilerle birlikte hepimiz bu taşın altına elimizi koymak durumundayız. Bu taş ağır bir taş. Taşın altına her konulan el o taşı hafifleyip yukarı kaldıracaktır” dedi.

YENİ BİR BÜYÜKŞEHİR MODELİ ÇİZİYORUZ

Yeni bir büyükşehir modeli çizdiklerini ifade eden Albayrak “Yeni Büyükşehir Belediye Başkan modeli çiziyoruz. Ben Tekirdağ’ın ilk Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Ben bir model olmak zorundayım. Benden sonra gelecek olan başkanlara örnek teşkil etmek durumundayım. Her davranışımla, her tavrımla, her icraatımla gelecekteki büyükşehir belediye başkanlarına model olacağım” dedi.

AÇILIŞ YAPILDI

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta da bir konuşma yaparak yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundular. Konuşmaların ardından kurdela kesilerek Şarköy Hizmet Binası hizmete açıldı. Başkan Albayrak, Kaymakam Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Süleyman Altınok, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve Genel Sekreter Murat Yazan ile birlikte binayı gezerek incelemelerde bulundu ve çalışma sistemi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10