Öğrenciler temsilcilerini seçti

Yeni akademik yılı Veliköy'deki yeni yerleşkede açan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu'nda (ÇEMYO)önceki gün yapılan seçimde öğrenci temsilcileri belirlendi. Her bö

Çerkezköy 21.11.2014 15:43:00 0
Öğrenciler temsilcilerini seçti

HER BÖLÜMÜN TEMSİLCİSİ BELİRLENDİ

Hakla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrenci Temsilciliği’ne Osman Cebe,  Tekstil Teknolojileri Bölüm Temsilciliği’ne Ömer Atik, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölüm Temsilciliği’ne Cem Dosdoğru, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Bölüm Temsilciliği’ne Özkan Ayan,  Lojistik Bölümü Temsilciliği’ne Melike Akyol ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Temsilciliği’ne Ebru Dönmez seçildi. 

OKUL YÖNETİMİNİ BİLGİLENDİRECEKLER

Seçimin ardından bölüm temsilcilerini tebrik eden Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan Buluş, bu seçimlerin en büyük amacının öğrencilerin üniversite yönetiminde söz sahibi olabilmeleri olduğunu dile getirdi. Bölüm temsilcileri bölümleri ve okulla ilgili sorunlarını, sıkıntılarını veya önerilerini okul temsilcisine ileterek okul yönetimini bu konularla ilgili bilgilendireceğini ifade eden Buluş “Bölüm Öğrenci temsilcileri daha sonra kendi aralarında bir araya gelerek, okul temsilcisini seçecekler. Okul temsilcisi öğrencimiz, öğrencilere ilişkin bazı idari ve akademik toplantılarımıza da katılarak, öğrencilerin görüşlerini paylaşacak” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10