Süper Lig'de heyecan artıyor

Süper Amatör Lig'de beşinci hafta karşılaşmaları bugün saat 13.00'da oynanacak 1911 Çerkezköyspor-Muratlı Belediyespor maçı ile başlıyor. Malkara Belediyespor maçında yaşanan olaylardan

21.11.2014 16:32:00 0
Süper Lig

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de beşinci hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak.

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

Bir önceki hafta Sitespor deplasmanında iki puan bırakarak liderlikten olan temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda evinde Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Muratlı Belediyespor karşılaşması hazırlıklarına başlayan Veliköyspor yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Suat Akdereli “ Takım olarak yaptığımız antrenmanların ardından maç saatini beklemeye başladık. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi.

BUGÜN OYNANACAK

Malkara Belediyespor karşılaşmasında yaşanan olaylardan dolayı bir maç ceza alan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmayı ise seyircisiz oynayacak. Bugün oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 13.00’de başlayacak.

ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE OYNAYACAK

Geçtiğimiz hafta Ergene Belediyespor deplasmanından 3-2’lik galibiyet ile dönen bir diğer temsilcimiz Çerkezköyspor ise hafta sonunda evinde Kapaklıspor’u konuk edecek. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Çerkezköyspor Teknik Direktörü Ergun Uncuoğullarından “ Evimizde konuk edeceğimiz Kapaklıspor karşılaşması hazırlıklarını tamamladık. Bu hafta rakibimizi mağlup ederek taraftarımız önünde ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyorsak bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmamız gerekiyor. Bu zorlu karşılaşmada bütün taraftarlarımızı aramızda görmek istiyoruz” dedi.

SAAT 13.00’DA BAŞLAYACAK

Çerekzköyspor ile Kapaklıspor ligin beşinci hafta karşılaşmasında Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma ise Pazar günü saat 13.00’de başlayacak.

HAFTANIN MAÇI ÇORLU’DA

Geçtiğimiz hafta Kapaklıspor deplasmanında aldığı üç puan ile liderliğe yükselen 1947 Çerkezköyspor evinde ligin iddialı ekiplerinden Malkara Belediyespor’u konuk edecek. On puanla lider durumda bulunan Çorluspor 1947 ile sekiz puanda bulunan Malkara Belediyespor karşılaşmasından galibiyet ile ayrılan ekip ilerleyen haftalar öncesi büyük avantaj elde etmiş olacak. Pazar günü General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise 14.30’da başlayacak.

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ BAY

İlk dört hafta sonunda puanla tanışamayarak son sırada kendilerine yer bulan Ergene Belediyespor ile Çorlu Kültür Sultanköyspor beşinci hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 11.30 başlayacak. Bir önceki hafta 1911 Çerkezköyspor ile evinde berabere kalan Sitespor ise deplasmanda Karadeniz Gençlikspor’a konuk olacak.Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligin beşinci haftasını ise Çorlu Gençlerbirliğispor bay olarak geçecek.

HAFTANIN PROGRAMI

1911 Çerkezköyspor–Muratlı Belediyespor

Karadeniz Gençlikspor-Sitespor

Çorluspor 1947-Malkara Belediyespor

Çerkezköyspor-Kapaklıspor

Çorlu Kültür Sultanköyspor-Ergene Belediyespor

PUAN DURUMU

1.1947 Çorluspor 10

2.1911 Çerkezköyspor 10

3.Çorlu Gençlerbirliğispor 8

4.Malkara Belediyespor 7

5.Çerkezköyspor 6

6.Muratlı Belediyespor 6

7.Karadeniz Gençlikspor 4

8.Kapaklıspor 3

9.Sitespor 2

10.Çorlu Kültür Sultanköyspor 0

11.Ergene Belediyespor 0


0282 726 91 91
0282 747 65 10