CHP yönetimi muhtarlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve yeni yönetim, Çerkezköy'deki mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çerkezköy 24.11.2014 10:55:00 0
CHP yönetimi muhtarlarla buluştu

FARKINDALIK YARATACAĞIZ

Önceki gün saat 10.00’da Gabralı Otel’de düzenlenen kahvaltıda konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, yönetim olarak bundan böyle sıra dışı çalışmalar yaparak farkındalık yaratacaklarını söyledi. Bundan böyle mahalle muhtarlarıyla yapacakları çalışmalar sonucu tüm mahallelerdeki sorunların çözülmesini hedeflediklerini söyleyen Demir “Kısaca ilçemize farkı şeyler yapacağız. Bu kahvaltımızda Mahalle muhtarlarımıza ilçe yönetimimizi tanıtmak istedik” dedi.

 

 

MAHALLE SORUMLULARI OLUŞTURACAĞIZ

İlçe yönetimi olarak halkın sesi, gözü, kulağı olacaklarını söyleyen Demir “Amacımız Başkanımızın yapacağı çalışmaların daha sağlıklı olmasına destek ve katkı sağlamak. 10 mahallemizde de temsilcilikler oluşturacağız. Her mahallemizde partili partisiz en az 10 kişinin yer alacağı kişilerden mahalle sorumluları oluşturacağız” dedi.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK

Mahallelerin sorunlarını dinleyeceklerini ve sorunların çözümü için rapor hazırlayarak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a sunacaklarını söyleyen Demir “Her mahallemize mahalle evleri yapılacak. Mahallelerdeki kültürel ve sosyal faaliyetler  bu evlerde yapılacak. Çerkezköy’ü birlikte yöneteceğiz. İşte sizlerin ve halkımızın katkısıyla birlikte herkes Çerkezköy için üzerine düşeni yapacak” dedi.

 

 

FARKLI BİR ÇERKEZKÖY GÖRECEKSİNİZ

Bundan böyle her hafta cumartesi günü bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyeceklerini ifade eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, “Halkın taleplerine ilçemizin taleplerine kapımız açık. Stratejik plana girmiş olan Çerkezköy hizmet planları 2015 yılında faaliyete geçecek” dedi. Belediyenin 65 milyon TL borcunun olduğunu ve borçların taksitlendirilerek ödenmeye başlandığını ifade eden Demir “Biz bu borcu bahane etmeden belediyemiz çalışmalarını sürdürüyor. Başkanımız hiçbir zamanda borcun arkasına sığınmadı. Yapılacak çalışmalar neticesinde 5 yıl sonra çok farkı bir Çerkezköy göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

 

 

İNSANLARIN SAĞLIĞI TOPLUMUN SAĞLIĞIDIR

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör de, muhtarlarla birlikte yapacakları çalışmaların ilçenin daha da kalkınması yolunda yapacakları çalışmalara ışık tutacaklarını söyledi. Mahallelerin temizliğinin çok daha iyi olması için Temizlik İşleri Müdürü ve ekibinin gerekli çalışmayı yapacağını söyleyen Özgör “Bir kentin temizliği aynı zamanda oranın gelişmişliğini ne farkındalığını yarattığı gibi mahalle sakinlerinin de daha sağlıklı yaşamasını da sağlar. Temizlik konusunda da belediye olarak hassasiyet gösteriyoruz. İnsanlarımızın sağlığı toplumumuzun sağlığıdır. Bu da sağlıklı nesillerin yetişmesidir” dedi. Özgör, belediye olarak mahalle muhtarlarıyla birlikte bir dizi çalışma yapacaklarını ifade etti. Kahvaltıda CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve ilçe yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör,CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve mahalle muhtarları katıldı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10