Malkara Meclisi ikinci oturumu gerçekleştirdi

Malkara Belediye Meclisi önceki gün saat 16.00'da Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşiminin gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye binasındaki Meclis Odasında Malkara Belediye Başkanı U

Malkara 26.11.2014 14:13:00 0
Malkara Meclisi ikinci oturumu gerçekleştirdi

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşimine; Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un açılış konuşması, yoklama, saygı duruşu ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başlandı. Gündemin 2. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Düğün Salonu hakkındaki yazısı görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonunun aldığı karar neticesinde Gazibey Mahallesi, Subay Lojmanları Sokak, ada: 288 ve parsel: 186 no'da kayıtlı olan Belediye Düğün Salonu kiralamalarında engelli vatandaşlardan ve onların birinci derecedeki akrabalarından kiralama ücretinin alınmamasına oy birliği ile karar verildi.

Gündemin 3. maddesinde yer alan Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün Tahıl Ezme Makinası hakkındaki yazısı görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonunun aldığı karar neticesinde Gözsüz Mahallesi Tarımsal Kalkınma Koop.'nin talebi doğrultusunda ihtiyacı karşılayamayan Tahıl Ezme Makinasının yerine Belediye bütçesinden yenisinin alınması oy birliğiyle karar verildi.

KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

Gündemin 4. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Plan Değişikliği hakkındaki yazısı görüşüldü. İmar Komisyonunun aldığı karar neticesinde İmar Kanunda şehircilik ilkelerine göre ifade edilen yolun sürekliliğini düzenlemesi açısından plan değişikliğinin yolda hattın düzeltilmesi koşuluyla uygun görülen konu oy birliği ile karara bağlandı.Bir sonraki gündem maddesinde ise İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün plan değişikliği-Kültür Sarayı hakkındaki yazısı görüşüldü. Konu mecliste görüşülerek İmar Komisyonunun aldığı karar ile onaylanmasına oy çokluğuyla karar verildi.

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10