Temsilcilerimiz haftayı puan kayıpları ile kapattı

Tekirdağ Süper Amatör Lig 5. hafta karşılaşmaları sonunda lider değişmedi.Haftaya lider durumda giren Çorluspor 1947 evinde konuk ettiği Malkara Belediyespor'u ilk dakikalarda bulduğu golle mağlup ederken, ha

27.11.2014 16:14:00 0
Temsilcilerimiz haftayı puan kayıpları ile kapattı

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de beşinci hafta oynanan karşılaşmaların ardından tamamlanırken, oynanan beş karşılaşmada 11 gol kaydedildi.

LİDER EVİNDE OYNADI

Haftaya lider durumda giren Çorluspor 1947 evinde Malkara Belediyespor’u konuk etti. Binlerce taraftarının desteğini alarak ilk dakikalardan itibaren ataklar geliştiren Çorluspor 1947 arzuladığı gole karşılaşmanın dördüncü dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Halit yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çorluspor 1947’yi öne geçirdi.

GALİBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru Malkara Belediyespor sağlı sollu ataklarla Çorluspor 1947 kalesinde beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekibin tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise mağlup durumda olan Malkara Belediyespor tek kale bir futbol ortaya koydu. Savunmada hata yapmayan ev sahibi ekip Çorluspor 1947 kontra ataklarla ikinci golü aradı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çorluspor 1947’nin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Çorluspor 1947 bu galibiyet ile puanını 13 e çıkararak liderliğini sürdürdü.

GOL ATAMADI

Haftaya ikinci sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise evinde Muratlı Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında ilk dakikalarda etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Ufuk ve Şafak ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Sağ kanattan Oğuz ile iyi hücum eden 1911 Çerkezköyspor iyi bir savunma örneği ortaya koyarken, Muratlı Belediyespor ise kontra ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanırken, ikinci devre sağlı sollu ataklar geliştiren 1911 Çerkezköyspor geliştirdiği ataklarda bir türlü arzuladığı gole kavuşamadı. Kalan dakikalarda da gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamladı. İki haftada dört puan kaybeden 1911 Çerkezköyspor 11 puana yükselirken, Muratlı Belediyespor ise 7 puana yükseldi.

KAPAKLISPOR’U KONUK ETTİ

Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor evinde Kapaklıspor’u konuk etti. Maça tutuk başlayan temsilcimiz ilk dakikalarda etkili bir oyun ortaya koyamadı. Rakibi karşısında cesur bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmanın altıncı dakikasında arzuladığı gole kavuştu. Sol kanattan gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası içine giren Cihan yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u öne geçirdi. Rakibi karşısında iki kanadı iyi kullanan Çerkezköyspor ileri uç elemanları ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Savunmada iyi kapanan Kapaklıspor ise beraberlik golü için yüklenen Çerkezköyspor karşısında ikinci golü aradı. Karşılaşmada ataklarını sürdüren Çerkezköyspor beraberlik golünü ise karşılaşmanın 21.dakikasında golcü oyuncusu Serkan Akyüz ile ulaştı. Çerkezköyspor’un kullandığı korner atışında Kapaklıspor savunması topu uzaklaştıramadı. Yaşanan karambolde topu iyi takip eden Serkan Akyüz sert bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru eşitledi.

EVİNDE İKİNCİ MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Kapaklıspor’un kullandığı korner atışında kaleci İsmail’in hatasını iyi değerlendiren ilk golün sahibi Cihan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek takımını tekrar karşılaşmada öne geçirdi. İlk devrenin uzatma dakikalarında golü bulan Kapaklıspor soyunma odasına da önde girmesini bildi. Karşılaşmanın ikinci devresinde taraftarının desteğini alarak başlayan Çerkezköyspor sağlı sollu ataklarla Kapaklıspor kalesini abluka altına aldı. Kapaklıspor ise iyi bir savunma yaparak gelişen Çerkezköyspor ataklarında hata yapmadı. Rakibi karşısında kalan dakikalarda istediği golleri bulamayarak karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldı. Çerkezköyspor bu mağlubiyet ile altı puanda kalırken, önemli bir galibiyet alan Kapaklıspor ise altı puana yükseldi.

ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

Bir önceki hafta 1911 Çerkezköyspor karşısında bir puan alan Sitespor ise deplasmanda Karadeniz Gençlikspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça iyi başlayan Sitespor Mert’in ayağından bulduğu golle öne geçti. Golün ardından Sitespor ikinci gol mücadelesi verirken ev sahibi ekip Karadeniz Gençlikspor ise beraberlik mücadelesi sergiledi. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Sitespor aradığı ikinci golü Naim Pirinç’in attığı golle alarak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan ev sahibi ekip ikinci devreye müthiş başladı. Karşılaşmada farkı bire indiren ve rakip kaleyi abluka altına alan Karadeniz Gençlikspor maçın bitmesine 15 dakika kala beraberliği yakaladı. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın son dakikalarında oyundan kopan Sitespor karşısında bir gol daha bulan Karadeniz Gençlikspor maçı da 3-2 kazanmasını bildi. İki farklı üstünlüğünü koruyamayarak maçtan mağlup ayrılan Sitespor iki puanla ligin dibine demir atarken, Karadeniz Gençlikspor yedi puana yükseldi.

ERGENE BELEDİYESPOR GALİBİYET İLE BAŞLADI

Ligin iki puansız ekibi Ergene Belediyespor ile Çorlu Kültür Sultanköyspor karşılaşmasında galip ayrılan ekip ise Ergene Belediyespor oldu. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçilirken, her iki takımda istediği pozisyonları bulamadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibi karşısında etkinliğini tamamen eline alan Ergene Belediyespor 78’inci dakikada Sinan’ın ayağından bulduğu golle öne geçmesini bildi. On kişi kalan rakibi karşısında gelen golle birlikte rahatlayan Ergene Belediyespor karşısında Çorlu Kültür Sultanköyspor ise beraberlik için atak geliştirdi. Yüklenen rakibi karşısında rahat pozisyonlar bulan Ergene Belediyespor 87’inci dakikada Umut ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyet ile üç puana yükselen Ergene Belediyespor rahat bir nefes alırken, Çorlu Kültür Sultanköyspor ise beş hafta sonunda da puanla tanışamadı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10