Çorluspor 1947 Kapaklı'dan üç puanla döndü

Süper Amatör Lig'de altıncı hafta karşılaşmasında evinde lider Çorluspor 1947'i konuk eden Sitespor istediğini elde edemedi.

1.12.2014 13:12:00 0
Çorluspor 1947 Kapaklı

Haftaya lider durumda giren Çorluspor 1947 Pazar günü deplasmanda Sitespor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında karşılaşmasının ilk devresini Tansu, Diego De Almeida Neres’in golleri ile 2-0 önde tamamlayan Çorluspor 1947, Diego De Almeida Neres ile ikinci devrede bir gol bularak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Sitespor’un tek golü ise Tolga’nın ayağından geldi.

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

Pazar günü saat 12.00’de Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Sitespor, Rahmi Yeşil, Onur Atik, Semih Çelik, Naim Pirinç, Fevzi Altan, Volkan Demir, Tolga Şen, Fırat Açık, Mustafa Dündar, Fahrettin Temur ve Mert Arslanalp kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Çorluspor 1947 takımı ise Ozan Çelik, Mehmet Kömürcü, Özgür Erarslan, Güray Gündoğdu, Dunho Soura Basile, Mehmet Ramoğlu, Kazım Gürsel Güraslan, Halit Balcıoğlu, Tansu Tekir, Ömer Faruk Dursun ve Diego De Almeida Neres on biri ile başladı.    

ÇORLUSPOR 1947 ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmaya konuk ekip Çorluspor 1947 takımı etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Çorluspor 1947 sekizinci dakikada arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Tansu sert bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çorluspor 1947’i öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan konuk ekip Çorluspor 1947 karşısında Sitespor ise taraftarının desteği ile toparlanmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikaları ise karşılıklı ataklarla geçildi.

SİTESPOR UMUTLANDI

Rakibi karşısında organize ataklarla gol arayan Çorluspor 1947 ilerleyen bölümlerde farkı ikiye çıkardı. Orta alandan hızlı çıkan Çorluspor 1947’de Ömer Faruk’un pası ile iyi hareketlenen Diego De Almeida Neres düzgün vuruş ile takımını 2-0 öne geçiren gole imza attı.  Rakibi karşısında ilk dakikalarda kalesinde iki gol gören Sitespor kalan dakikalarda farkı indirmeye çalıştı. Rakibi karşısında sağ kanattan hücumlar geliştiren Sitespor ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde Tolga’nın ayağından bulduğu golle farkı bire indirip umutlandı.

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

Karşılaşmada farkın bire inmesi ile birlikte heyecanda arttı. İki takım taraftarları da maç boyunca takımlarını müthiş bir şekilde desteklediler. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekip Çorluspor 1647’nin 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

DİEGO İKİNCİ GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmanın ikinci devresinde farkı indirmeye çalışan Sitespor arzuladığı pozisyonları bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın 47’nci dakikasında kaleci ile karşı karşıya kalan Mustafa, istediği vuruşu yapamadı. Maçın 48’inci dakikasında rakibine sert giren Çorluspor 1947’li Özgür sarı kart ile cezalandırıldı. Sitespor’un rakip kalede beraberlik golü aradığı dakikalarda kontra atağa çıkan Çorluspor 1947 ekibi, Diego De Almeida Neres’in ayağından bulduğu golle takımını 3-1’lik üstünlüğe taşıdı.

OYUN SERTLEŞTİ

Karşılaşmanın kalan dakikalarında oyun iyice sertleşti. 52’nci dakikada Çorluspor 1947’den Mehmet sarı kart görürken, 60’ıncı dakikada ise Sitesporlu Fahrettin sarı kart gördü. Karşılaşmanın 70’inci dakikasında meydana gelen pozisyonda ise sinirler iyice gerildi. Sitesporlu Fevzi ile Çorluspor 1947’li Ömer’in ikili mücadelesinde Ömer yerde kaldı. Kendisine dirsek atıldığını iddia eden Fevzi rakibinin üstüne yürüyünce ortalık bir anda karıştı. Her iki takımın oyuncuları da birbirine girdi. Saha içindeki tartışmaya yedek kulübelerinin de müdahil olması ile ortalık iyice karıştı. Olayları kenardan dikkatli bir şekilde takip eden karşılaşmanın hakemi, Sitespor’dan Fevzi’ye ve Çorluspor 1947’den de Kazım’a sarı kart gösterdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca maç Çorlu ekibinin 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

TARAFTARLAR BİRBİRİNE TAŞ ATTI

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından saha içindeki tartışma saha dışına da yansıdı. Çorluspor 1947 ile Sitespor arasında yaşanan sözlü tartışma küfürleşmeye dönüştü. Sinirlerin iyice gerildiği dakikalarda her iki takımın taraftarı da karşı tarafı taş yağmuruna tuttu. Çorluspor 1947 taraftarları, tribünlerdeki koltukları söktü. Olaylar, polislerin araya girmesi ile daha da büyümeden sona erdi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10