Karşılaşmada öncesi Hacıoğlu'ndan kahvaltı jesti

Çerkezköyspor oyuncu ve yönetimi, ligin altıncı haftasında karşılaşacağı Malkaraspor müsabakası öncesinde Hacıoğlu Baklava'nın sahibi Mustafa Hacıoğlu tarafından verilen kahvaltıda bir araya

1.12.2014 13:20:00 0
Karşılaşmada öncesi Hacıoğlu

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Hacıoğlu Baklava'nın sahibi Mustafa Hacıoğlu Malkara Belediyespor karşılaşması öncesinde Cafe Boss’ta düzenlenen kahvaltı programında  Çerkezköyspor yöneticileri ve futbolcularını konuk etti. Yapılan kahvaltının ardından konuşma gerçekleştiren Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz " Gerçekten önemli bir deplasmana çıkıyoruz. Bizim için olmak yada olmamak gibi bir durum söz konusudur. Bu önemli günde takımımıza destek amaçlı Çerkezköy’ümüzün çok değerli esnaflarından Hacıoğlu sahipleri Mustafa ve Necati  Bey'e teşekkür ediyoruz. Bu önemli günü onlarda düşündüler ve destek amaçlı bir kahvaltı yapmak istediklerini söylediler. Sağ olsunlar inşallah bizde sahaya çıkıp onlar için mücadele edeceğiz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ahmet Korkmaz'ın ardından konuşan Hacıoğlu Baklava'nın sahibi Mustafa Hacıoğlu "Çerkezköy hepimizin bildiği gibi başta futbol olmak üzere birçok sporu içinde bulundurabilecek, sportif potansiyeli olan bir ilçedir. Bizler de Çerkezköy'ün önemli esnafları olarak bu potansiyele eşit şekilde destek vererek başarılar kazanmaya öncülük etmeliyiz. Çerkezköy'ün herhangi branşta kaç takımı olursa olsun o tek bir takımı değil tüm takımları bağrımıza basmalıyız. Kahvaltımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum. Ligde mücadele eden başta Çerkezköyspor olmak üzere tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu. 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10