ÇTSO Başkanına Cumhurbaşkanından anlamlı jest

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Kozuva Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, geçtiğimiz hafta Ankara'da yaptığı ziyaret sonrası TOBB Kongre Salonuâ

Çerkezköy 2.12.2014 10:35:00 0
ÇTSO Başkanına Cumhurbaşkanından anlamlı jest

Cumhurbaşkanını Mogadişu terminali açılışına davet etti

Kozuva Mogadişu Havaalanı’nda yaptıkları işletmecilik ve inşası tamamlanmak üzere olan Terminal binası hakkında bilgi verdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Ocak 2015’teki açılışı yapmak üzere davet etti. Ayaküstü yapılan samimi sohbet TOBB foto-film servisinin objektiflerine bu karelerle yansıdı.

Çerkezköy’ün tanınan başarılı iş adamı ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’nın, Somali'de havaalanında yer hizmetlerini yürütürken inşaat ve işletmecilik ihalesini kazanarak tamamlanma aşamasına getirdiği terminal binası Ocak 2015 içerisinde hizmete açılacak.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda Kozuva Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, geçtiğimiz hafta Ankara’da yaptığı ziyaret sonrası TOBB Kongre Salonu’nda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la bir araya geldi. Kozuva Mogadişu Havaalanı’nda yaptıkları işletmecilik ve inşası tamamlanmak üzere olan Terminal binası hakkında bilgi verdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Ocak 2015’teki açılışı yapmak üzere davet etti.

HİSARCIKLIOĞLU TAKDİM ETTİ

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Somali’de yaptığı havaalanı inşaatı ve yer hizmetleriyle ilgili çalışmalarından bahsederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim edilen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’dan çalışmaları hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÇTSO Başkanına devlet olarak kendilerinden bir beklentilerinin olup olmadığını sordu.

CUMHURBAŞKANI AÇILIŞA DAVET EDİLDİ

Ayaküstü samimi görüşmede, Cumhurbaşkanına bir yılı aşkın süredir Mogadişu Havaalanı’nda işletmecilik yaptıklarını arz eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ayrıca yapım ve işletim ihalesini aldıkları Mogadişu Terminal Binasını 2015 yılı Ocak ayı içinde hizmete açacaklarını ifade ederek açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı davet etti.

Ayaküstü yapılan samimi sohbet TOBB foto-film servisinin objektiflerine bu karelerle yansıdı.

ERDOĞAN KRAVATINI DÜZELTTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ayaküstü sohbetin bir bölümünde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’nın kravatını düzeltmesi beden dili uzmanlarınca samimiyetin ve kabullenişin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Ankara’daki bu görüşmenin fotoğrafları önceki gün sosyal medyada da paylaşılmıştı.

350 KİŞİ İSTİHDAM EDİLİYOR

Bir yıl önce başladığı Mogadişu Havaalanı işletmeciliğini başarılı bir şekilde ve kâr ile tamamlayan Kozuva Şirketler Grubu, geçen yıl yapılan terminal binası ihalesini de kazanmıştı. Aden Abdullah Airport terminal binasının önümüzdeki ay açılacağını kaydeden Kozuva Şirketler Grubu yetkilileri, 350 kişinin istihdam edildiği Mogadişu’daki yatırımının her geçen gün daha iyiye gittiği bilgisini verdi.

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10