Tekirdağspor dört dörtlük

Bölgesel Amatör Lig 11. Hafta müsabakasında Tekirdağspor evinde konuk ettiği Karadeniz Ereğli Belediyespor'u 4-1 mağlup etmesini bildi.

2.12.2014 17:08:00 0
Tekirdağspor dört dörtlük

TEKİRDAĞ’DA OYNANDI

Tekirdağ Namık Kemal Stadı'nda Pazar günü saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Türkcan Tercioğlu *** , Eşref Gökalp ***, İhsan Yıldız ***, Hakan Karabalçık*** hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmaya ise Tekirdağspor  Mert***, Volkan Sel***, M.Murat ***,Hasan***,Orhan***,Turgut***,Ergin ***, Uğur***,Tayfun Sabri***,Birol Öztürk ****, Taygun*** kadrosu ile çıkarken, Karadeniz Ereğli Belediysepor ise karşılaşmaya Oğuzhan**,Gökhan**,Barış**,Yücel**,Cemre**,Uğur Aydın**,Gökhan**,Oğuz**, Mahmut**,Gökay Abdi**,Sezai ilk onbiri ile çıktı.

ÇOK SAYIDA TARAFTAR İZLEDİ

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu, Başkan Vekili Mehmet Şık, Tekirdağ Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Atakan Eren, Büyükşehir belediyesi basın Halkla ilişkiler daire Başkanı Ahmet R.Poyraz, Tekirdağspor eski futbolcuları ve çok sayıda seyirci maçı izlemeye geldiler.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Maça müthiş bir başlangıç yapan Tekirdağspor karşılaşmanın beşinci dakikasında golcü oyuncusu Birol Öztürk’ün ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Tekirdağspor kalan dakikalarda ikinci gol için rakip kaleye bastırdı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Tekirdağspor ilk golün sahibi Birol Öztürk ile 15’inci dakikada ikinci golü buldu. Konuk ekip Karadeniz Ereğli Belediyespor ise Tekirdağspor karşısında etkisiz bir futbol ortaya koydu. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre Tekirdağspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

RAKİBİNİ FARKLI GEÇTİ

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Tekirdağspor taraftarının desteği ile üçüncü golü aradı. Rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Tekirdağspor 56’ıncı dakikada Ergin Ersin’in golü ile farkı üçe çıkardı. Oyundan kopmamaya çalışan konuk ekip Karadeniz Ereğli Belediyespor 67’inci dakikada Darıan Geovannı Alvarez Calderon ile farkı ikiye indirdi. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Tekirdağspor maçın adamı Birol Öztürk ile kalan dakikalarda bir gol daha bularak karşılaşmadan da 4-1 galip ayrılmasını bildi.

BAŞKAN TEBRİK ETTİ

Karşılaşmanın ardından başarısından dolayı Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu ile yöneticilerini ve futbolcularını kutlayan Başkan Kadir Albayrak oynanan futboldan çok memnun kaldığını söyledi. Taraftarların sevgi gösterisine de el sallayarak karşılık veren Albayrak taraftarların takımlarına verdiği destek için de teşekkür etti ve Tekirdağspor’a olan desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10