Demir: Gemi batarsa hepimiz gideriz

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Demir ve partililer önceki gün saat 16.00'da da Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Der

Çerkezköy 3.12.2014 10:29:00 0
Demir: Gemi batarsa hepimiz gideriz

ÇESİAD ÖNEMLİ BİR KURULUŞ

Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir, ÇESİAD’ın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade etti. ÇESİAD kurulduğu günden bu yana yaptığı etkinliklerle Çerkezköy’e ayrı bir zenginlik kattığını dile getiren Demir, parti olarak her zaman her kesimin yanında olduklarını söyledi. Sivil toplum örgütlerinin dünyada demokratikleşmede çok önemli kurumlar olduğunu vurgulayan Demir, bunların çoğalmasının demokrasinin gereği olduğunu söyledi.

DERNEKLER İTİCİ GÜÇTÜR

Siyasi partilerin de bunların var olmasını sağlaması gerektiğini söyleyen Demir “Gemi batarsa hepimiz gideriz. Bir ülkenin gelişmesinde dernekler itici güçtür. Ben bir siyasi partinin ilçe başkanıyım ama benimde bir sivil toplum kuruluşuna üye olmak zorundayım. Sivil toplum kuruluşlarının güçlü olduğu yerlere de siyasi partiler kendine çeki düzen verir” dedi. Demir, insanların görüşü farklıda olsa bir birlerini kucaklamak zorunda olmaları gerektiğini ifade etti.

ÇERKEZKÖY FARKLI BİR YERE GELECEK

Seçim döneminde halka anlatılan projelerin hayata geçirilmeye başlanıldığını ifade eden Demir “Çerkezköy Türkiye’nin mozaiği. Biz son derece her kese ve her kesime demokrasi ile hareket ediyoruz” dedi. 2019 yılı sonunda yapılan hizmetlerle Çerkezköy’ün çok farklı bir yere geleceğini söyleyen Demir “Seçim döneminde Belediye Başkanımız Vahap Akay, 5 yıllık hizmet projelerini bir beyannamede toplayarak halkımıza anlattı. 2019 yılına girdiğimizde çok farklı bir Çerkezköy görülecektir” dedi.

PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK

Rekreasyon projesi ile ilgili de konuşan Demir “Buraya yapılacak olan parkta yürüyüş alanları Kültür Merkezi, açık hava tiyatrosu, dinlenme tesisleri gibi çok farklı hizmetler halkımızın hizmetine sunulacak. Uzun yıllar hizmet verecek olan bir kültür merkezi yapılması için Belediye Başkanımız Eskişehir, Kayseri ve Konya’da proje incelemelerinde bulundu. Önümüzdeki günlerde de yurt dışında incelemelerde bulunacak ve ilçemize en yakışan bir kültür merkezi projesi yapılarak hayata geçirilecek” dedi.

29 YILLIĞINA KİRALANDI

Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları yanındaki Piknik Alanı’nın da yeniden belediye tarafından 29 yıllığına kiralandığını ifade eden Demir “Bu alanda çok güzel projelerimizi hayata geçirileceğiz. Bağlık Mahallemizde de çok farkı projeleri hayata geçirerek bu mahallemizi canlandıracağız” dedi.

TÜRKİYE’DE İYİ YERLERE GELSİN

Ziyarette konuşan ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sait Tabala da herkese eşit mesafede olduklarını dile getirdi. Kimseyi ötekileştirmediklerini söyleyen Tabala “Yeni ilçe yönetiminiz hayırlı olsun. Trakya’da değil Türkiye’de iyi yerlere gelmenizi diliyoruz” dedi. ÇESİAD Genel Sekreteri Ali Arlı da, Sivil toplum kuruluşlarının önemli kuruluşlar olduğunu ve her biri kendi alanında yaptıkları çalışmalarla katkı sağladıklarını ifade etti.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10