Karate şampiyonları Marmara Kupasına hazırlanıyorlar

Yaklaşık 50 ülkenin katılacağı Uluslar arası Karate Marmara Kupası 19-21 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Çerkezköy 7.12.2014 18:50:00 0
Karate şampiyonları Marmara Kupasına hazırlanıyorlar

“BAŞARI ELDE EDECEĞİZ”

Turnuvaya Çerkezköy’den Murat Kıroğlu, Oğuzhan Genç ve Sabri Kıroğlu katılacak. Çerkezköy’ün başarılı sporcuları turnuvanın çalışmalarını ise Muscleworld Spor Salonu’nda ve Türk Tekstil Vakfı METEM Spor salonunda aralıksız sürdürüyor. Kendilerine destekte bulunan herkese teşekkür eden Antrenör Sporcu Murat Kıroğlu “ Muscleworld Spor Salonu yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Bu turnuva Avrupa şampiyonası öncesi son karşılaşmalar. Elde edeceğimiz başarılar Türkiye şampiyonası öncesi bizlere büyük moral verecektir” dedi.

“MİLLİ TAKIM SEÇMESİ OLACAK”

Türkiye şampiyonasına hazırlanan Kıroğlu “ İki yıl üst üste Türkiye şampiyonluğu kazandım. Üçüncü yılımda da bu ünvanı korumak istiyorum” dedi. Kardeşi Sabri Kırıoğlu’nu da turnuvaya hazırlayan Kıroğlu “ Sabri için bu turnuva büyük bir önem arz etmektedir. Çünkü Büyükler Karate Şampiyonası aynı zamanda Avrupa Karate Şampiyonası öncesi için milli takım seçmesi olarak değerlendirilecektir” açıklamasında bulundu. Sakatlığından yeni kurtulan bir diğer sporcumuz Oğuzhan Genç ise Marmara Cup'da yarışarak Türkiye Karate Şampiyonasına öncesi bu turnuvada derece yapmayı hedeflediğini kaydetti.

Haber/Kemal ALTUNOĞLU 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10