Hema Endüstri, İnovasyon Fuarı'nda yeni ürününü tanıttı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Ekonomi Bakanlığı desteğinde düzenlenen 3. Türkiye İnovasyon Haftası 4-6 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

8.12.2014 12:59:00 0
Hema Endüstri, İnovasyon Fuarı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA ZİYARET ETTİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin katıldığı etkinliği son gününde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaret etti. İbrahim Hattat ve Hema Endüstri Genel Müdürü Tun. Doğan, Hema Endüstri Arge Merkezi’nde yeni dizaynını gerçekleştirdiği ‘Sıvı Doğalgaz Yakıt Pompası’nın tanıtımını yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye sıvı doğalgaz yakıt pomyası hakkında bilgiler verdi. Ticari yük araçlarında doğalgazın birincil yakıt olarak kullanımını sağlayan sistemin kalbi sayılan bu pompanın Türkiye’de tek, dünya üzerinde de büyük oranda Hema Otomotiv Sistemleri tarafından üretileceğini söyleyen Tunç Doğan “Ekonomik ve çevreci ürünlere olan taleplerin arttığı bir dönemde Hema Otomotiv Sistemleri olarak yeni nesil bir yakıt pompası üretmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

502 PROJE SERGİLENDİ

Fuarda, toplamda 35 Ar-Ge merkezi, 21 teknopark, 39 üniversite, 9 bilim ve teknoloji merkezi İstanbul'da 3 gün boyunca süren etkinliklere katıldı. Ayrıca, 7 Ar-Ge proje pazarı, 21 tasarım yarışmasında toplam 502 proje sergilendi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10