2015 yılı hizmette atılım yılı olacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile yılsonu değerlendirme toplantılarına başlarken, dün yapılan toplantıda İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığıâ?

Tekirdağ 9.12.2014 16:30:00 0
2015 yılı hizmette atılım yılı olacak

BRİFİNG VERDİ

2014 yılının sonuna yaklaştığımız günlerde daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2014 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2015 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşat Ergin 2014 yılı içinde imar dairesinin yaptığı çalışmalarla ilgili brifing verdi.

9 AYI GERİDE BIRAKIYORUZ

Toplantıda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yaklaşık 9 aylık bir süreyi geride bırakıyoruz. Yeni kurulan bir Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılı bizim için kurumsal yapıyı oluşturma, emekleme ve yürümeye başlama yılı olarak geçti. Başarılı ve sağlam temeller üzerine bir Büyükşehir yapısını oluşturmak için çaba sarf ettik” dedi.

ARTIK DURMAK YOK

Artık 2015 yılı ile birlikte koşmaya başlayacaklarını söyleyen Albayrak “Büyükşehirin tüm daire başkanlıklarından kendi hizmet alanları ile ilgili yaptıkları çalışmalar konusunda brifing alıyorum. Bugün İmar ve Şehircilik Dairesi ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Daire başkanlıklarının tüm çalışanları ile bir araya gelerek hem bir durum değerlendirmesi yaptık hem de 2015 yılından itibaren yapılacak çalışmaları masaya yatırdık. Yıl sonuna kadar tüm daire başkanlarımla bir araya geleceğim. Artık durmak yok” dedi. 2015 yılının hizmette atılım yılı olacağını söyleyen Albayrak “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm daire başkanlıklarımızla birlikte hazırız. Tekirdağ’ı hak ettiği yere getirmek için, insanlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir kent oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. 2015 hizmet yağmurunun başladığı yıl olacak” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10