Aile hekimleri iş bırakma eylemi yapacak

Tekirdağ'da aile hekimleri yarın bir günlük iş bırakma eylemi yapacak. Eylemin, halkın sağlığının daha iyi takip edilebilmesi, aile hekimliğinin bitirilmemesi ve nöbetçi hekim sistemine karşı çıkmak

Tekirdağ 10.12.2014 16:33:00 0
Aile hekimleri iş bırakma eylemi yapacak

SİSTEME KARŞI ÇIKACAKLAR

Tüm Türkiye ile birlikte Tekirdağ'da da 1 günlük iş bırakılacağını belirten yetkililer “Bu eylemi sesimizi duyurmak, halkımızın sağlığına sahip çıkmak için yapıyoruz. Bebeklerimiz sağlıklı doğsun, sağlıklı büyüsün, aşıları eksiksiz olsun, gebelerimiz aile hekimleri tarafından takip edilsin, gebeler, lohusalar ve bebekler ölmesin, kronik hastalıkların önü alınsın, kanserler erken teşhis edilsin, yaşlılarımız dertlerini aileden biri olarak gördükleri aile hekimlerine anlatabilsin diye yapıyoruz. Bugün aile hekimliğinin bitirilmesine kendimiz ve halkımız adına itiraz ediyoruz. Halkımızı da bize destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

MİTİNG YAPILACAK

Tekirdağ Aile Hekimleri Derneği yetkilileri “13 Aralık Cumartesi günü tüm Türkiye’den gelen aile hekimleri ve aile sağlığı çalışanları ile Ankara’da miting yapılacak” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10