Öge: Sadece ilçe başkanlığı için oy kullanacaklar

AK Parti'de yaşananların ardından yazılı bir basın açıklaması yapan Abdullah Öge "Başka partilere mensup olmalarına rağmen, sosyal paylaşım sitelerinde kopardıkları yaygaralarla kongremizde

Çerkezköy 10.12.2014 18:30:00 0
Öge: Sadece ilçe başkanlığı için oy kullanacaklar

DELEGELERİMİZ EN GÜZEL CEVABI VERECEK

Birlik ve beraberlik içinde çıktığımız bu seçimde kullanılan oy pusulasında kendisinin isminin yanına İlçe Başkan Adayı şerhinin düşülmemiş olmasını gerekçe gösteren Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu’nun 30 kişilik İlçe Yönetiminin onaylanmasına, 81 kişilik İl delege listesinin onaylanmasına karar verirken, İlçe Başkanı’nın tespiti için 20 Aralık tarihinde delegelerin bir kez daha sandık başına gitmesine hükmettiğini ifade Öge “Bu durumu farklı mecralara çekip, bu maddi hata üzerinden kendilerine menfaat sağlamak isteyenlere delegelerimizin en güzel cevabı vereceğinden hiç şüphemiz yoktur” dedi.

SADECE İLÇE BAŞAKNLIĞI İÇİN OY KULLANACAKLAR

Bunun bir kongre iptali olmadığını belirten Öge “Bütün yönetime ilişkin yapılan bir seçim de değildir. Listemizde yer alan 30 kişilik yönetim onaylanmıştır, 81 kişilik İl Delegelerimiz onaylanmıştır. 20 Aralık Cumartesi günü saat 13.00-17.00 arasında İlçe Teşkilatımızda yapılacak seçimlerde sadece İlçe Başkanlığı için oy kullanılacaktır. İlçe Seçim Kurulumuz, kongre günü Divan Heyeti’ne sunulan iki Başkan Adayı olarak, benim ve Mehmet Can Danyeli’nin seçime girebileceğine hükmetmiştir” dedi. 

DELEGELERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Kısmi seçim tekrarının AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı toplantı salonunda yapılacağını söyleyen Öge “Bütün delegelerimizden, 20 Aralık Cumartesi Günü yapılacak olan kısmi seçimde bir kez daha fedakarlık gösterip sandık başına gelmesini istirham ediyorum” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10