Albayrak: Büyük işler başaracağız

Yıl sonu değerlendirme toplantılarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dördüncü toplantısını Ulaşım Daire Başkanlığı ile yaptı.

Tekirdağ 11.12.2014 11:44:00 0
Albayrak: Büyük işler başaracağız

GÜRCÜN BRİFİNG VERDİ

2014 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2015 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Ulaşım Daire Başkanlığı ile Belediye Meclis Toplantı Salonunda bir toplantı yapıldı. Ulaşım Daire Başkanı Zeki Gürcün 2014 yılı içinde Ulaşım Dairesi’nin yaptığı çalışmalarla ilgili brifing verdi.

KO9ŞMAYA BAŞLIYORUZ

Göreve geldiğimiz günden bu yana yaklaşık 9 aylık bir sürenin geride kaldığını ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Yeni kurulan bir Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılı bizim için kurumsal yapıyı oluşturma, emekleme ve yürümeye başlama yılı olarak geçti. Başarılı ve sağlam temeller üzerine bir Büyükşehir yapısını oluşturmak için çaba sarf ettik. Artık 2015 yılı ile birlikte koşmaya başlıyoruz” dedi.

2015’İ DE MASAYA YATIRIYORUZ

Daire başkanlıklarının tüm çalışanları ile bir araya gelerek hem bir durum değerlendirmesi yaptıklarını hem de 2015 yılından itibaren yapılacak çalışmaları masaya yatırdıklarını ifade eden Albayrak “Yıl sonuna kadar tüm daire başkanlarımla bir araya geleceğim. Artık durmak yok. 2015 yılı hizmette atılım yılı olacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm daire başkanlıklarımızla birlikte hazırız. Tekirdağ’ı hak ettiği yere getirmek için, insanlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir kent oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. 2015 hizmet yağmurunun başladığı yıl olacak” dedi. Personeli de tek tek tanıyan Albayrak “ Siz bizim önümüzde koşacaksınız, biz sizi takip edeceğiz, bizim arkamızda kalan personelle yollarımızı ayıracağız, özel sektör mantığıyla çalışacağız, büyük işler başaracağız” diye konuştu.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10