CHP temsilcilerini belirledi

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, her mahalle için 15'e temsilci belirledi. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Çerkezköy Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Metin AkyÄ

Çerkezköy 12.12.2014 16:14:00 0
CHP temsilcilerini belirledi

AYRI AYRI TOPLANTILAR YAPILACAK

Mahalle temsilcileri ile ayrı ayrı toplantılar yapacaklarını ifade eden Akyıldız “İlk toplantımızı önümüzdeki hafta Perşembe günü Bağlık Mahallesi temsilcileri ile yapacağız. Toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da katılacak. Mahalle temsilcileri mahallelerinin sorunlarını ve beklentilerini bir rapor halinde sunacaklar” dedi.

MAHALLELERİN SORUNLARI BELİRLENECEK

Çerkezköy’de partiyi çok yukarılara taşımak için çalıştıklarını ifade eden Akyıldız, mahalle temsilcilerinin kendisine rapor halinde sunacağı mahallelerin sıkıntılarını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a sunacağını belirtti. Tüm mahalle temsilcileri ile toplantı yaparak mahallelerin sorunlarını masaya yatıracaklarını ifade eden Akyıldız “Ayrıca toplantıda nasıl bir çalışma yapmaları konusunda mahalle temsilcilerimizi bilgilendireceğiz” dedi.

AMACIMIZ BİRİNCİ PARTİ ÇIKMAK

Amaçlarının 2015 yılında yapılacak olan Genel Seçimlerde partinin Çerkezköy’de birinci parti olarak çıkmasının sağlamak olduğunu ifade eden Akyıldız, çalışmaları yoğunlaştırarak sürdüreceklerini belirtti.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10