Belediye araç parkurunu genişletiyor

Ergene Belediye Başkanlığı bünyesinde kattığı kepçe,silindir, ilaçlama makinesi ve makam aracı ile araç parkurunu genişletti.

Ergene 14.12.2014 16:27:00 0
Belediye araç parkurunu genişletiyor

HİZMETE SUNULDU

Sağlık Mahallesi Tonguçlar Camii önünde düzenlenen tören ile Ergene halkına sergilenen araçlar kesilen kurdele ve dualar eşliğinde hizmete sunuldu. Törene Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

BÜYÜKŞEHİR ONAYLADI

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeni iş makinesinin yol ve  asfalt çalışmaları başta olmak üzere bir çok hizmet alanlarında kullanacağını etti. Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallesi’nde yapılması planlanan alt yapı çalışmalarına ilişkin projelerin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandığı müjdesini de veren Yüksel, “2015 yılı itibari ile Ergene İlçemizde geniş kapsamlı alt yapı çalışmaları başlayacak. Ergene halkına daha iyi hizmet vermek için mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. Küçük çaplı asfaltlama ve onarım işlerinde kullanılmak üzere silindirin yanı sıra ilaçlama makinesi, kepçe ve makam aracımızı bünyemize kattık. Önümüzde ki hafta bir kamyonda parkurumuza katılacak” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10