Saray lezzetleri Çerkezköy'de

Geleneksel Osmanlı mutfağına özgü saray lezzetleri, Edirne'nin ardından Çerkezköylülerin damak tadına sunuldu. Merkezi ve 7 şubesi Edirne'de bulunan Osmanlı Şehzade'nin 8.şubesi önceki gÃ

Çerkezköy 14.12.2014 17:00:00 0
Saray lezzetleri Çerkezköy

MEHTERAN TAKIMI KONSER VERDİ

Cumartesi günü düzenlenen açılış öncesi Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı Çerkezköylülere konser verdi. Konseri ilgiyle izleyen vatandaşlar, bu anı cep telefonları ile kaydetmeyi de ihmal etmedi.

8.ŞUBE ÇERKEZKÖY’DE

Açılışta konuşan Address Group Ceo’su İlkay Yurteri, Edirne’de bulunan 7 şubenin ardından 8.şubeyi Çerkezköy’de açtıklarını söyledi. Açılışın yapılmasının ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu. Osmanlı Şehzade’nin Çerkezköy’deki Franchising şubesinin işletmeciliğini Yusuf Koska ve Mesut Çeker yapıyor. En hassas oldukları konunun ürünlerin kullanım süresi olduğunu ifade eden Koska her ürünün 45 gün raf ömrünün olduğunu ifade etti.

 

 

KİLO İLE DE SATIŞ YAPILIYOR

Bu süre içinde tüketilmezse ürünleri kaldırdıklarını ifade eden Koska, işletmede Osmanlı döneminde padişahların tükettiği ve Edirne yöresine has olan lezzetlerden Badem Ezmesi, Hoşgüvar Kurabiyesi, Bademli Kurabiye, Fıstıklı Kurabiye ile doğal üzüm suyu Hardaliyenin satışta olduğunu belirtti. Fiyat aralıklarının da her kesime hitap ettiğini söyleyen Koska, kilo olarak da satış yaptıklarını dile getirdi.

ÇERKEZKÖYLÜLERLE BULUŞTURMAK İSTEDİK

Osmanlı’nın bu tarihi damak tadını Çerkezköylülerle buluşturmak istediklerini ifade eden Koska, işletmenin Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti.

KATILIM YOĞUN OLDU

Açılışa Address Group Ceo’ları İlkay Yurteri ve Kemal Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Adayı Abdullah Öge, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Çerkezköy Belediye Eski Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Çerkezköy Şubesinin işletmecileri Yusuf Koska ve Mesut Çeker ile çok sayıda davetli katıldı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10