Cumhurbaşkanı Erdoğan, oda başkanlarını kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Çorlu Ticaret ve Sa

15.12.2014 13:24:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, oda başkanlarını kabul etti

İSTİKRAR ADINA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI

Başkanlarla istişare toplantısı yapan Erdoğan, Türkiye’nin ekonomik ve siyasi istikrar adına çok önemli adımlar attığını ve bu kazanımlarını korumakta kararlı olduğunu kaydederek, “Türkiye’nin bağımsızlığına namahrem elin uzanmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Artık dışarıdan kendisine yön çizilen bir Türkiye yok. Ekonomimizle hedeflerimizi, ilke ve ideallerimizle tüm politikalarımızı milletimiz belirler” dedi.

12 YILLIK SÜREÇTE ÇOK NET GÖRÜLDÜ

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB’a, 81 ilimiz, 160 ilçemizdeki oda ve borsa başkanlarına Türkiye’nin büyümesine, kalkınmasına, refahın ve demokrasinin standartlarının artmasına verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel sektör ile kamunun uyumunun Türkiye’de neleri başarabileceği, Türkiye’yi hangi seviyeleri ulaştıracağının bu 12 yıllık süreçte çok net görüldüğünü söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 1,5 yıldır Türkiye’nin içeriden ve dışarıdan belli operasyonlarla, girişimlerle hedef alındığını belirterek, “Sanmayın ki bunlar şahsıma yönelik operasyonlardır, sanmayın ki bu operasyonlar, bu girişimler hükümete ya da belli bir partiye yöneliktir. Bu operasyonun veya operasyonların tamamı Türkiye’ye, Türkiye’nin varlığına birliğine, huzur ve istikrarına en önemlisi de Türkiye ekonomisine ve Türkiye’nin bağımsızlığına yönelik operasyonlardır” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10