Mesleki ve teknik eğitim masaya yatırıldı

Çerkezköy'de Mesleki ve Teknik Eğitim Öğretim veren Kurum Amirleri ile beraber Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Mesleki ve Teknik Eğitim Toplantısı yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay,

Çerkezköy 15.12.2014 16:53:00 0
Mesleki ve teknik eğitim masaya yatırıldı

DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve İlgili Kurum Amirlerinin katıldığı toplantıda konuşan Kubilay, büyük kenti olan bölgede ihtiyaç duyulan kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak için Mesleki ve Teknik Eğitim veren okulların çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti. Meslek Liseleri, Çok Programlı Liseleri ve Halk Eğitim Merkezi’nin Mesleki Eğitim veren önemli kurumlar olduğunu dile getiren Kubilay “Mesleki ve Teknik Eğitimi destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILSIN

Kaymakam Kubilay, kalifiye eleman ihtiyacının giderilmesi için Meslek Komitesi Başkanları ile iletişimin artırılması, fabrika sahipleri, fabrika genel müdürleri ve fabrikaların insan kaynakları müdürleri ile toplantı yapılmasını istedi. Trakya Kalkınma Ajansı ve AB fonlarından daha fazla yararlanmak için gerekli çalışmaların yapılmasını isteyen Kubilay, “Okul Karneleri ve Başarının Artırılması Eylem Planları da hazırlansın” dedi. Okulların fiziki mekânlarının, Okul Bahçelerinin daha iyi hale getirilmesi için Belediye, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Orman İşletme Şefliği ile iletişime geçilmesi gerektiğini belirten Kubilay “Güvenli Gıda Tüketimi ile alakalı olarak kurumlarda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekiyor” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10