Başarılı öğretmenlere sertifikaları verildi

Trakya Kalkınma Ajansı ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Zeka oyunları için uzman öğretmenler" projesi kapsamında 40 saat zeka oyunları eğitim eği

Çerkezköy 16.12.2014 14:31:00 0
Başarılı öğretmenlere sertifikaları verildi

53 ÖĞRETMEN KATILDI

Dün saat 10.00’da Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu’nda düzenlenen sertifika programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Müslüm Hamaz, İrfan Danışmaz ve Abdullah Nair, Okul Müdürü Musa Dinç ile öğretmenler katıldı. Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’nün 5, 6, 7 ve 8’inci sınıflara yönelik zeka oyunları öğretim programına 53 öğretmenin katıldığını kaydeden yetkililer “Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteği ile okulumuzda 53 öğretmen arkadaşımızın katılımıyla 4 gün süre ile zeka oyunları semineri verildi. Programdaki amaç Zeka Oyunları dersinde öğrencilerin zeka potansiyellerini tanıması ve geliştirmesi, problemler karşısında farklı ve özgün stratejiler geliştirmesi, hızlı ve doğru kararlar vermesi, sistematik bir düşünce yapısı geliştirmesine katkı sağlamak” dedi.

SERTİFİKALARI VERİLDİ

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde düzenlenen proje kapsamında Nurullah Narin Ortaokulu’nda toplam 53 öğretmene seminer verildiğini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan “Kursa katılan hocalarımıza, bu çalışmalara katkı sağlayan Trakya Kalkınma Ajansı’na teşekkür ediyorum. Öğretmenin gelişmesine katkı sağlamak, öğrenciye verimli bir eğitim süreci yaşatmaktır” dedi. Konuşmanın Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Müslüm Hamaz, İrfan Danışmaz ve Abdullah Nair tarafından Zeka Oyunları kursunda başarılı olan öğretmenlere sertifikaları verildi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10