Protokol üyelerinden ÇEMYO'ya 20.yıl ziyareti

Çerkezköy protokolü, bu yıl kuruluşun 20.yılını kutlayan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

Çerkezköy 16.12.2014 15:15:00 0
Protokol üyelerinden ÇEMYO

PROTOKOL ÜYELERİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay,3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu dün saat 11.00’de Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş ile görüştü.

 

 

 BÖLÜMÜ İLE EĞİTİME DEVAM EDİYOR

Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Protokol üyelerimiz ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulunu 20.yılında ziyaret etmek istedik. Kısa bir zaman içinde üniversitemiz yeni yerine taşındı. Hep beraber de hayırlı olsun temennisinde bulunmak da istedik. Bu fikri oluşturduğumda bütün protokol üyelerimiz bunu olumlu bir şekilde karşıladı. Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu bin 100 öğrencisi ve 9 bölümü ile eğitimine başarılı bir şekilde devam etmektedir” dedi.

EKSİKLER TAMAMLANIYOR

ÇEMYO’nun daha önce ilçe merkezinde eğitim verdiğini anımsatan Kubilay “Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın çalışmaları ile birlikte yeni yerlerine taşındılar. Bu sene okulumuzun taşınmasını çok istedim. Çünkü taşındıktan sonra eksiklerimizi yerinde görmek istedik. Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte bu kurumu taşıdık. Her hafta da daha iyiye gidiyorlar. Eksikler de bir şekilde tamamlanıyor” dedi.

 

 

MYO’YA İHTİYACIMIZ VAR

Çerkezköy’ün sanayi kenti olduğunu ifade eden Kubilay “Fabrikalara nitelikli elemanlar yetiştirilmesi çok önemli. Kaymakamlık olarak halk eğitim kampanyasına da büyük bir önem veriyoruz. Yüksekokulumuz da çok önemli. 9 bölümü sanayicilerimizin ve halkımızın talepleri doğrultusunda da artırabiliriz. Fiziki şartlarımız uygun olmakla birlikte ileride burayı fakülteye de çevirebiliriz. Eğitim bizim her zaman önceliğimizdir. Bu konuda Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu desteklemeye devam edeceğiz. Çalışmaları da detaylı bir şekilde takip ediyorum. Bu okulumuzdan yetişecek olan çocuklarımıza her zaman ihtiyacımız olacaktır. O yüzden bölüm sayısı ve öğrenci sayımız artacak” diye konuştu.

HEP BERABER SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

İlçenin her yönde gelişmesinin kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Kubilay “Kültür ve sanat aktivitelerine de çok önem veriyoruz. Konferans salonumuz oldu. Eksikliklerimizi tamamladıktan sonra daha iyi yerlere gelecekt. Bu konferans salonumuzu ve okulumuzun diğer yerlerini de toplum ile paylaşmayı istiyoruz. Yüksekokul bizim geleceğimizdir. Hep beraber sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

KOLTUKLAR İHALEYE DAHİL EDİLMEMİŞ

ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş da“Gerek Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, gerekse Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan çok anlamlı destekler aldık” diyerek okulun yapımında ve buraya gelmesinde emeği olan herkese teşekkür etti. Konferans salonunda problemin sorulması üzerine açıklama yapan Buluş “Konferans salonumuzun sorunları büyük. Koltuklarımız halen yok. Bir firma ile temas halindeyiz. Konferans salonun koltukları ihaleye dahil edilmemiş. Tabanı akıyor ve bununla ilgili ön çalışma yaptık” dedi.

PLAKET SUNDULAR

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş desteklerinden ötürü Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür plaketi sundu. 20. yıl şerefine 3 bin civarında pul yaptıracaklarını kaydeden Buluş “Bugün yeni binamızda protokol üyelerimiz ile fotoğraf çektirip 20.yıl anısına postane  puluna koymak istiyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10