Başarılı sporculardan Kaymakam Kubilay'a ziyaret

Turkish Open Teakwondo Turnuvası, 2. Kulüpler Avrupa Teakwondo Şampiyonası ve Dünya Mücadele Sanatları Festivali müsabakalarına katılıp dereceye giren sporcular antrenörleri ve okul müdürleri ile Çerkezköy

16.12.2014 16:59:00 0
Başarılı sporculardan Kaymakam Kubilay

SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Turkish Open Teakwondo Turnuvasında 33 Kilogramda ikinci olan Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencisi Samet Ayaz’a, Turkish Open Teakwondo Turnuvasında Bayanlar 33 Kilogramda ikinci olan Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencisi Kübra Kepenek’e, Kulüpler Avrupa Teakwondo Şampiyonasında Milli Sporcu olan Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Şahin Yiğit’i Dünya Mücadele Sanatları Festivali 65 kilogramda birinci olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Öğrencisi Muhammet Bahadır Büyükcambaz’ı makamında ağırlayarak ödüllendirdi.

“SİZLER ALTIN ÇOCUKLARIMIZSINIZ”

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Sizler bizim altın çocuklarımızsınız. Çerkezköy’ün adını tüm Türkiye’ye ve dünyaya duyuruyorsunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. İlçemiz adına sizleri tebrik ediyorum. Başta aileleriniz olmak üzere antrenörlerinize ve öğretmenlerinize de teşekkürlerimi iletiyorum. Başarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Biz geleceğimiz olan gençlerimizin ve çocuklarımızın spor, müzik ve güzel sanatlarla ilgilenmelerini istiyoruz. Bu amaçla Çerkezköyümüze Gençlik Merkezi kazandırmak amacıyla başlattığımız inşaat devam ediyor. 2015-2016 Eğitim Öğretim Döneminde hizmete açılacağını umuyoruz” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10