Kapaklı hizmet binası için çalışmalar sürüyor

Hizmet Kervanı çalışmasının ardından ilçelerde hizmet binaları açmaya başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı'da açılacak olan hizmet binası için çalışmalarını sÃ?

Kapaklı 18.12.2014 13:04:00 0
Kapaklı hizmet binası için çalışmalar sürüyor

AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Bu zamana kadar Hayrabolu, Muratlı, Malkara, Şarköy ve Saray ilçelerinde hizmet binası açan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı’da da hizmet binası açmaya hazırlanıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde dile getirdiği ‘Her ilçede Büyükşehir hizmet binaları olacak’ sözü Kapaklı’da da hayata geçiyor.

LOGO VE YAZISI YERLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı’da 30 Mart seçimlerinde CHP’nin seçim bürosu olarak kullanılan binada vatandaşlara hizmet verecek. Kapaklı halkının hizmetine açılacak olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapaklı Hizmet Binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, binanın dış cephesine ‘Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapaklı Hizmet Binası’ yazısı ile Büyükşehir Belediyesi’nin logosu da yerleştirildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bina hizmete girecek.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10