"Vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışını benimsiyoruz"

İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik denetim ve incelemelerini sürdüren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Hükümet Konağı'nda hizmet veren kamu kurumlarını da denetledi.

Çerkezköy 18.12.2014 17:16:00 0

İLK DENETİM MİLLİ EĞİTİM’DE

İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü denetleyen Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eğitim Kampüsü ile ilgili İlçe Milli Eğitim’e düşen çalışmaların titizlikle yürütülmesini isteyen Kubilay, Halk Eğitimi Merkezi’nin Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’ndan boşalan binaya taşınması ve biran önce hizmete açılmasını da istedi.

İŞVERENLERE TANITILMALI

Kubilay, Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nin (METEM) işverenlere tanıtılmasını isteyerek “O alandaki işverenlerin METEM’den yararlanmaları artıtılmalı” dedi. Çerkezköylü hayırseverlerden Müjgan –Serkan Karagöz çiftinin Memur Sokak’ta yapmayı planladıkları okulun yapılacağı arsayı okul yapmaya uygun bir hale getirmek için gerekli tüm çalışmaların tamamlanmasını isteyen Kubilay, Hüseyin Erdoğan’a ve personellere başarılar diledi.

DAHA İYİ HİZMET VERİLMEYE BAŞLANDI

İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne geçen Kubilay, vatandaşlarla sohbet etti. Tüm birimleri personeli ile beraber inceleyen Kubilay, “İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün yeni yerine taşınmasından sonra fiziki şartlar da iyileştirildi. Vatandaşlara daha iyi bir hizmet verilmeye başlandı” dedi.

DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Bürokratik odaklı iş anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışına sahip olduklarını söyleyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Kurumlarımızın vatandaşlarımıza en iyi hizmeti hızlı bir şekilde ulaştırmaları için denetlemelerde bulunuyoruz. Denetlemelerimiz artarak devam edecek” dedi. Kaymakam Kubilay, İlçe Malmüdürlüğü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı da denetledi.

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10