Süper Lig'de 8.haftayı geride bıraktık

Süper Amatör Ligin sekizinci hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanan zorlu karşılaşmaların ardından tamamlandı. Ligde zirve mücadelesi veren temsilcimiz 1911Çerkezköyspor evinde konuk ettiği lider 1947 ?

18.12.2014 17:35:00 0
Süper Lig

Çerkezköy Haber- Süper Amatör Ligde 8.hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı.

 

GALİP ÇIKMADI

Haftaya averajla üçüncü sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde lider 1947 Çorluspor’u konuk etti. Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında konuk ekip Diego’nun kafası ile öne geçti. Golden bir dakika sonra ise temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Şafak’ın penaltısı ile skoru eşitledi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada her iki takımda galibiyet golü için yüklendi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde on kişi kalan konuk ekip 1947 Çorluspor Korhan’ın ayağından buluğdu golle son dakikalarda öne geçti. Oyundan kopmayan temsilcimiz uzatma dakikalarında Gürel’in altın kafası ile skoru eşitledi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 2-2 sonuçlandı. Müthiş mücadelenin ardından haftaya lider giren Çorluspor 1947 18 puana yükselirken, bir maçı eksik olan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise 15 puana yükseldi.

 

ÇERKEZKÖYSPOR KAYIPLARDA

Bu sezon istediği sonuçları alamayan temsilcimiz Çerkezköyspor ise deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk oldu. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili ataklar geliştiren ev sahibi ekip taraftarının desteği ile Gökhan Balıkçı’nın ayağından bulduğu golle öne geçti. Çerkezköyspor 43’üncü dakikada beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan Serkan Akyüz’ün vuruşunu kaleci Semih çıkardı. Dönen topu iyi takip eden Can topu ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi. 50’inci dakikada ise ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor tekrar karşılaşmada öne geçti. Bu dakikada Çerkezköyspor’dan Engin’in geri pası kısa düştü. Pozisyonu iyi takip eden Yiğit Deveci kaleci Murat’ı geçerek topu boş ağlara gönderdi. Muratlı Belediyespor 74’üncü dakikada ikinci golün sahibi Yiğit Deveci ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta Çerkezköyspor savunmasının kademesi hata yaptı. Kaleci Murat ile karşı karşıya kalan Yiğit Deveci kaleciyi çalımladıktan sonra topu boş ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı. Muratlı Belediyespor bu galibiyet ile 14 puana yükselerek zirve takibini sürdürürken, Çerkezköyspor ise altı puanda kaldı.

 

MALKARA SON DAKİKALARDA ÜÇ PUANI KURTARDI

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise Malkara Belediyespor evinde Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk etti. Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanan karşılaşmanın 26’ıncı dakikasında konuk ekip Feyyaz’ın ayağından bulduğu golle öne geçti. Taraftarının desteği ile gol arayan ev sahibi ekip Malkara Belediyespor istediği golü bir türlü bulamadı. İkinci devre rakip kalede oyun hakimiyetini elinde tutan ev sahibi ekip 85’inci dakikada Ömer’in ayağından bulduğu golle karşılaşmadan bir puan ile ayrılmasını bildi. Çorlu Gençlerbirliğispor puanını 15 yaparken, Malkara Belediyespor ise bir puan ile 14 puan oldu.

 

KAPAKLISPOR ÜÇ PUANI İKİ GOLLE ALDI

Ligde rakiplerine kök söktüren Kapaklıspor ise hafta sonunda evinde Ergene Belediyespor’u konuk etti. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmada tek kale bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor 81.dakikada Garip ve 90+2’de ise Anılcan’ın golleri ile rakibini 2-0 mağlup etmesini bildi. Kapaklıspor bu galibiyet ile birlikte puanını 12 yaparken, Ergene Belediyespor ise üç puanda kaldı.

 

SİTESPOR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Ligde galibiyet ile tanışamayan Sitespor ise evinde Çorlu Kültür Sultanköyspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Sitespor istediği pozisyonları bulmasına rağmen bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında Mert’in ayağından bulduğu golle öne geçen Sitespor kalan dakikalarda da üstünlüğünü devam ettirdi. Maçı 1-0 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini alan Sitespor puanını 5 yaparken, Çorlu Kültür Sultanköyspor ise puanla tanışamadı.

 

PUAN DURUMU

1-Çorluspor 1947 18

2-Çorlu Gençlerbirliğispor 15

3-1911 Çerkezköyspor 15

4-Malkara Belediyespor 14

5-Muratlı Belediyespor 14

6-Kapaklıspor 12

7-Karadeniz Gençlikspor 7

8-Çerkezköyspor 6

9-Sitespor 5

10-Ergene Belediyespor 3

11-Çorlu Kültür Sultanköyspor 0

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10