Çerkezköy'de güzel anılarla ayrılacağım

Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan'ın Uzunköprü PTT Müdürlüğü görevine atanmasının ardından İstanbul Topkapı PTT Müdürlüğü görevinden Çerkezköy PTT Müdürlüğ

Çerkezköy 18.12.2014 18:45:00 0
Çerkezköy

ÇERKEZKÖY GELİŞEN BİR SANAYİ KENTİ

Çerkezköy’ün hızla gelişen bir sanayi kenti olduğunu söyleyen Zorba “İş yoğunluğu çok. Çerkezköy’de görevim süresince kalıcı hizmetler yapmayı planlıyorum” dedi. Özellikle Çerkezköy’e bağlı olarak hizmet veren Kapaklı PTT Şubesi’nin de kısa zaman içinde merkez şube olarak hizmet vermesinin sağlamak için gereken çalışmalara hız vereceğini söyleyen Zorba, uzun yıllar Çerkezköy’de görev yapan Ali Arslan’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

ÇOK İYİ ANILARLA AYRILACAĞIM

Çerkezköy’de görev yaptığı süre içerisinde Çerkezköy halkının her zaman sıcak ilgisini gördüğünü ifade eden Ali Arslan da “PTT olarak Çerkezköy’ün en iyi hizmeti alması içinde yılmadan çalışmalar yaptım. Uzunköprü’ye atanmış olsam bile Çerkezköy’ün bende ayrı bir yeri var” dedi. Çerkezköy’den çok iyi anılarla içi rahat olarak ayrılacağını ifade eden Arslan “Çerkezköy’ü ve Çerkezköy halkını her zaman şükranla anacağım. Bizim görevimiz görevde bulunduğumuz yerlerde oraya en iyi şekilde hizmet etmektir” dedi. Uzunköprü’deki görevine 2 Ocak 2015’te başlayacağını dile getiren Arslan, Uzunköprü’de de en iyi şekilde hizmet vermek için çalışacağını söyledi.

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10