Seçim çalışmalarını Kapaklı'dan başlattı

Partisinin Kapaklı İlçe Teşkilatını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İlhami Özcan Aygun, ön seçim vurgusu yaptı.

Kapaklı 22.12.2014 10:52:00 0
Seçim çalışmalarını Kapaklı

GÜZEL BİR AİLEYE MENSUBUZ

Saat 14.00’da partiyi ziyaret eden Aygun’u CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İlhami Özcan Aygun, “Siyaset için yola çıktık. Biz örgütün içinden geliyoruz. Yani tabandan geliyoruz” dedi. Kapaklı’da çok güzel bir tablo ile karşılaştığını ifade eden Aygun, çok güzel bir aileye mensup olduklarını ve bununla gurur duyduklarını söyledi.

ÖRGÜTTEN İZİN ALMAYA GELDİK

Hedeflerinin 2015 Genel Seçimleri olduğunu ifade eden Aygun, Kapaklı’da seçim çalışması yapabilmek adına örgütten izin almaya geldiğini, seçim çalışmalarına Kapaklı’dan başladığını söyledi. Tekirdağ’a hizmet etmek için yola çıktıklarını söyleyen Aygun, “Çocuklarımıza güzel bir miras bırakmak için yola çıktık” dedi. Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen Aygun, milletvekili adayının belirlenmesi süreciyle ilgili de açıklama yaptı.

ASIL ER MEYDANI SANDIK

CHP’de milletvekili adaylarının nasıl belirlenmesi gerektiği konusunda da açıklamalarda bulunan İlhami Özcan Aygun, “Ben, yalnızca delegelerin değil, tüm üyelerin sandığa gitmesi ve milletvekili adaylarının ön seçim ile belirlenmesi taraftarıyım” diyerek, asıl er meydanının sandık olduğuna inandığını belirtti. CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ise Kapaklı’nın, çok hızlı büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu söyledi.

GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ

Kapaklı’da 60 bine yakın seçmenin bulunduğunu söyleyen Aygun, “Hep birlikte Kapaklı için çok güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

Çerkezköy Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10